Alkatība un laime nekad nav sastapušās; tāpēc nav brīnums, ka tās nepazīst viena otru. /B. Franklins/

- Gardi! (denia)

Attēls 19/20
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 31.07.2010 14:25 | Atbildēt, citējot šo komentāru
31/07/2010 14:25:55 - Rakstīja :

Makaroni kraasnii ar majas biezpienu un spinatiem

Ingredienti:

-75 g makaroni= 3 Oh.V.

-100 g  majas biezpiena(quesso cottage)=1 Ob.V

-1 ola=1 Ob.V

-5 spinatu lapas

- 20 g smalki sakapati petersili

-50 g makaronu merce (lietoju Hunts)-0,5 Oh.v.

-30 g sasmalcinats siers (es medzu likt mocarellas sieru)=0,5 Ob.V.

-15 g rivets parmezana siers 1 Ob.V.

Kopaa= 7 vienibas

Pagatavosana:

1.Novaram makaronus,nokasam tos un atliekam atpakal kastroli,kur tie ieprieks varijaas.Pievienojam makaroniem pusi no sarkanaas merces.

2. Smalki sagriezam spinatus,petersilus.Pec tam zalumus un sajaucam ar olu, majas biezpienu,mocarellas sieru (pipari,sals pec garsas), visu kartigi samaisam.

3.Liekam makaronus,kas jau samaisiti ar merciti cepamajaa traukaa (es parasti lieku vai nu stikla traukaa vai uz parastaas dzilaas cepeskrasns paplates)

4.Pa virsu makaroniem izlejam sataisito siera masu, un sai masai pa virsu vel uzlejam otru pusi no parpalikusaas sarkanaas tomatu mercites.

5.Apklajam cepamaa trauka virsu ar folliju un liekam ieksaa sakarsetaa krasnii.Cepam 180 grados 20 minutes.

6.Pasas beigaas nonemam folliju un pa virsu nokaisam ar rivetu parmezana sieru.Izsledzam krasni,tacu atstajam vel nedaudz makaronus krasnii,lai parmezans paspej izskist.

Pasniedzam karstus.Labu apetiti!

P.S.Ari pats var pagatavot elementaru sarkano merciti no tomatiem.To dara taa-

-Nemam loti nedaudz ellas (vislabak jau izmantot izpusamo ellu.Pietiek tikai ar vienu putienu,kas sastaada tikai 15 kalorijas,lai pagatavotu merciti).Taatad panna izpusam ellu,pievienojam smalki sagrieztu kiploka daivu un loti smalki sagrieztu sipolu un liekam cepties ar loti lenu jaudu.. Kad viss jau nedaudz apcepies,pievienojam tomatu pastu (bet var ari pievienot tomatus, kuriem jau ieprieks novilkta miza un tomati sagriezti sikos gabalos.Ja izmanto tomatus,labak nemt loti gatavus).Un veel-ja pievieno tomatus,tad vel nedaudz japasautee,lai tie izskist un rodas putrina. Ja nepieciesams, pievieno nedaudz udens.

 

-


melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 21.10.2010 22:20 | Atbildēt, citējot šo komentāru
21/10/2010 22:20:19 - Rakstīja :
šie būs jāpagatavo!