Tiklīdz jūs sajūtat, ka esat par vecu, lai kaut ko darītu, dariet to! /Margarita Delāna/

- Gardi! (denia)

Attēls 18/20
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 01.08.2010 03:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
01/08/2010 03:24:04 - Rakstīja :

Aukstaa zupa no abola,selerija un cukini

(4 personam= 5 vienibas)

-0,5 t.k.ellas 0,5 T.V.

-900 g sarkanie(saldie) aboli 3 D.V.

-1 selerija kats, 1 cukini, 1 kiploka daiva. kopaa ap 400g 1,5 D.V.

-1 lauru lapa,baltie pipari

-1 l darzenu buljons 0 V.

Pagatavosana:

1.Nomizojam cukini, abolus.Iznemam aboliem serdi un sagrriezam visu,arii selerijas katu nelielos gabalinos.

2.Kastroli ella sautejam siki sagrieztu kiploka daivu lidz paliek zeltaini bruna.

3.Pievienojam sagrieztos abolus,cukini,seleriju un nedaudz uz lenas liesmas visu pasautejam.

4.Pielejam klaat darzenu buljonu,pieliekam svaigu lauru lapu un varam aptuveni 25 minutes lidz viss klust miksts un sak dalities.

5.Ieguto masu liekam blenderii.sablenderee lidz ieguta viendabiga masa.Beigaas pievienojam nedaudz sali,skipsnu maltus baltos piparus un liekam ledusskapi atdzeseties.

Velreiz parliecinajos,ka selerijas kats lieliski garso ar saldiem aboliem un svaigs cukini tikai pastiprina so lielisko garsu.Jo zupa aukstaka, jo garsigaka! Labu apetiti!