Ja padoms labs, nav svarīgi, kurš to devis. /T. Fulers/

- Gardi! (denia)

Attēls 14/20
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
Aneteka
					Poste: 721
Aneteka (on-line)
Publicēts: 30.07.2010 08:13 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/07/2010 08:13:33 - Rakstīja :
Denia, nu tu vienkārši esi zvērs!!!!
Super!!!! Tik krāsaini un kārdinoši, prieks skatīties un gatavot!

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 30.07.2010 11:44 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/07/2010 11:44:26 - Rakstīja :

Risi no 3 gardumiem

1 personai=6,5 V

Ingredienti:

- 75 g riisu= 3 Oh.V

- 100 g attiritas garneles= 1,5 Oh.V vai 2 skeeles (100 g) vistas vai tiitara gala (ideali der tada cieta,"gumijota",skiet viitinaata?)= 1,5 Oh.V

- 1 ola = 1 Ob.V

-paksu pupinas 75 g=0,5 D.V.

- 1 t.k. ellas= 0,5 TV

Pagatavosana:

1. Riisu kastrolii verdosaa uudenii vaara riisus 10-15 min (atkariigs no riisu veida), liidz tie gatavi.

2. Kameer riisi varaas, pannaa pievieno 1 tk ellas un cepj omleti- neapvelot uz otru pusi.

3. Tajaa pasaa panaa pievieno garneles vai sagrieztu viitinaato vistas vai tiitara galu un visu apcepj. Garsvielas pievieno peec gaumes.

4.Citaa kastroliti pa to laiku varam nomazgatas,sagrieztas paksu pupinas.

4.Peec tam apceptos gardumus,kopaa ar jau gatavajaam paksu pupinaam pievieno riisiem un pasniedz karstaa veidaa.

Ja veelas, var paksu pupinu vietaa var pievienot zalos zirniisus. Es veel medzu piedavaat veikalaa pirktos marineetos "Kiinas salaatus" (diedzeeta soja+paprika+riveets burkaans+mini kukuruuzas vaaliites).

Man sanaaca tikpat gardi kaa kiiniesu restoranaa. Labu apetiiti!


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 31.07.2010 22:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
31/07/2010 22:47:58 - Aneteka Rakstīja :
Denia, nu tu vienkārši esi zvērs!!!! Super!!!! Tik krāsaini un kārdinoši, prieks skatīties un gatavot!

 

Lai Jums visaam ari labi garso!!!