Ja tu esi sējis dadžus, tad negaidi uzziedam smaržīgas rozes. /Orisons Svets Mardens/

- Pangasija ar dārzeņiem cepamajā maisā (Jolanta77)

Attēls 1/6
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 10.06.2010 18:38 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2010 18:38:40 - Rakstīja :
Sastāvdaļas:

Kartupeļi nevārīti 240g 2v
Paprika 1gb(116gr)
Tomāts 1gb(56gr)
Puķkāposts 230gr
Dārzeņi kopā 400 gr 1.3v
Ricotta siers 100gr 1.5v
Pangasijas fileja 240gr 2v
Zaļumi un garšvielas(Es liku dilles un kartupeļu garšvielu)

Visai porcijai kopā sanāk 6.8v

denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 10.06.2010 23:07 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2010 23:07:27 - Rakstīja :
Izskataas jau gardi!!!Kaa garso pagansija(kurai zivij peec garsas liidziga)? Nekaadi nevaru atrast tulkojumu :( ( Ar pagansijaam, kas ievestas no Kiinas, gan esot jaizvairaas

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 11.06.2010 00:26 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2010 00:26:12 - Rakstīja :
Denija,kaut kas ļoti līdzīgs visām pārējām liesajām lielo ūdeņu zivīm katrā ziņā nekā specifiska

Aneteka
					Poste: 721
Aneteka (on-line)
Publicēts: 11.06.2010 07:28 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2010 07:28:47 - Rakstīja :
Ar pangasiju tā pratīgi - tā ir ļoooooooti trekna zivs! Kādreiz kad cepu, pat taukus uz pannas neliku un puse no filejas pati izčurkstēja taukos.... Un nezinu cik tur taisnības, bet cilvēki stāsta briesmu stāstus par vjetnamiešu pangasijām.
Recepte ļoti laba, bet es tomēr labāk liktu mencu vai zandartu vai kādu citu lieso zivi.

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 11.06.2010 11:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2010 11:06:11 - Aneteka Rakstīja :
Ar pangasiju tā pratīgi - tā ir ļoooooooti trekna zivs! Kādreiz kad cepu, pat taukus uz pannas neliku un puse no filejas pati izčurkstēja taukos.... Un nezinu cik tur taisnības, bet cilvēki stāsta bri ...
Par treknumu pilnīgi nepiekrītu,arī uz iepakojuma uzturvērtība ir 73kkal un 2gtauku 100g .Es teiktu,ka zivs ir ūdeņaina,īpaši ja to cepties ieliek īpaši labi neatsaldētu. Ražotāju gan uz iepakojuma nepaskatījos,bet vēl jau dzīva

Aneteka
					Poste: 721
Aneteka (on-line)
Publicēts: 11.06.2010 14:53 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2010 14:53:52 - Rakstīja :

Te var mazliet palasīties par pangasijām : http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/


denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 11.06.2010 17:58 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2010 17:58:30 - Aneteka Rakstīja :
Te var mazliet palasīties par pangasijām : http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/
Ak tad sitaa ir taa pangasija!!!Mekletaajaa uzrakstiiju nepareizi, tapeec ar neko neatradu:(  Mums arii taada paardodas, bet tikai saldetaa veidaa(taatad drosi vien ievesta). Ieveeroju so zivi jau sen taas sarkaniigi oranzaas kraasas deel. Naakamreiz veikalaa jaapskataas, vai tiesaam to ieved tikai no Kiinas un Vjetnamas? Un kaa tas var buut, ka no TIK liesass zivs izdalaas tauki???

Jolanta77
					Poste: 1348
Jolanta77 (on-line)
Publicēts: 11.06.2010 23:26 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2010 23:26:18 - denia Rakstīja :
Ak tad sitaa ir taa pangasija!!!Mekletaajaa uzrakstiiju nepareizi, tapeec ar neko neatradu:(  Mums arii taada paardodas, bet tikai saldetaa veidaa(taatad drosi vien ievesta). Ieveeroju so zivi jau sen ...
Mana pangasija bija gandrīz balta