- Fotoreceptes (Aneteka)
Attēls 12/12 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
Aneteka (on-line) |
Publicēts: 14.02.2010 13:35 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
14/02/2010 13:35:03 - Rakstīja :
Un te solītā austrumu stila receptīte. Noskatīju www.cetrassezonas.lv, mazliet pielāgoju pēc FD Tomātu dāls (2 porcijas, katra 3,25 V) 100 g turku lēcas (2OV+2LV) 100 g puravu 125 g burkānu 100 ml tomātu sula (viss kopā 1 DV) 300 g konservētu tomātu savā sulā (1 DV) 6 g sviesta (0,5 NV) sāls mazliet ingvera saknes (~10 g) ķiploka daiviņa 1. Lēcas pārlej ar 200 ml ūdens, vāra, kamēr ūdens novārījies (uzmanīgi - tas notiek ļoti ātri ) 2. Puravus smalki sagriež, burkānus sarīvē uz rupjās rīves. 3. Uz pannas sviestā apcep puravus un burkānus (~ 5 min.), pievieno sāli. 4. Pievieno sagrieztos tomātus, sulu un sautē vēl ~20 min. un mazas uguns. 5. Pievieno lēcas, ķiploku, smalki sagrieztu ingvera sakni, sautē visu kopā vēl 5 min. Ļoti interesanta, izteikti austrumnieciska garša, bet bez parastā indiešu ēdienu trakā asuma. Ja grib asāku, var piešaut arī čili piparu. Labi garšo arī auksts uz maizītes! |
||
legi (on-line) |
Publicēts: 02.04.2010 15:27 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/04/2010 15:27:36 - Rakstīja :
Ļoti garšīgi sanāca. Šodien pagatavoju, paldies!
|
||