- Fotoreceptes (Aneteka)
Attēls 11/12 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
Aneteka (on-line) |
Publicēts: 14.02.2010 13:22 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
14/02/2010 13:22:59 - Rakstīja :
Kaut kas svaigāks un neparastāks Seleriju salāti (2 porcijas, katra 2,5V) 300 g kātu selerijas (1 DV) 300 g sulīgi, saldi āboli (vislabāk Champion vai Golden Del) (2 AV) 8 tējk. 20% majonēze (1 TV) 15 g valriekstu (1 TV) citronpipari 1.Nomizo ābolus, izņem serdi un sagriez gabaliņos. 2.Sagriez seleriju kātus un pievieno āboliem. 3.Sajauc ar majonēzi, citronpipariem. 4.Liec šķīvjos, pārber ar riekstiem. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 12.06.2010 19:43 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2010 19:43:47 - Rakstīja :
Sodien pagatavoju,patiesaam neparasti un dikti gardi sanaaca Selerijs jau ir ideaals daarzenis tieveetajiem!!! Es liku mazaak majoneezi un biku citrona sulu piespiedu klaat. Valrieksti man nebiju, liku ciedru riestus. |
||
denia (on-line) |
Publicēts: 24.06.2010 13:41 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
24/06/2010 13:41:33 - Rakstīja :
Gribu velreiz paslavet sos salatus, man tie patreiz ir topaa!Visadi eksperementeeju, loti gardi arii sanaak, ja majoneezes vietaa iespiez apelsina sulu! Pirms tam svaiga veida seleriju kaati kaut ka ipasi needas, bet sajos salatos- vnk.fantastika!
|
||
Natuzzi (on-line) |
Publicēts: 08.03.2011 09:35 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
08/03/2011 09:35:46 - Rakstīja :
Салат очень интересный и вкусный! понравился!!! Спасибо за рецепт! |
||
Natuzzi (on-line) |
Publicēts: 25.03.2011 17:19 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
25/03/2011 17:19:56 - Rakstīja :
Сегодня я приготовила его на работу, но без заправки, просто яблоко + сльдерей. Оказывается тоже очень вкусно!
|
||