- Fotoreceptes (Aneteka)
Attēls 9/12 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
Aneteka (on-line) |
Publicēts: 13.02.2010 20:47 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
13/02/2010 20:47:08 - Rakstīja :
Vēl viens gluži nevainīgs deserts Plūmju sambuks ar pienu (1 porcija, 1,8 V) 150 g plūmju (es gan ņēmu jau gatavu saldētu plūmju biezeni - tā ātrāk) (1 AV) 1 olas baltums (0,3 OV) 100 ml 2% piens (0,5 CaV) 1.Plūmes iemērc uz 1-2 minūtēm karstā ūdenī, novelk miziņu, izņem kauliņu un liek katlā. 2.Pielej 50 g ūdens un uz nelielas uguns pasautē, kamēr mīkstas. Izberž caur sietu un atdzesē. 3.Ja plūmes ir skābākas (piemēram, kaukāzenes), biezenim pieliek nedaudz Canderel saldo pulveri. 4.Aukstam biezenim pieliek 1 olas baltumu un saputo stingrās putās. 5.Pasniedz ar pienu (ja piens negaršo, var ēst tāpat) Tādā pat veidā sambuku var pagatavot arī no āboliem un dažādām ogām. |
||