Smaidiet un cilvēki gribēs zināt, ko jūs domājat. /***/

- Fotoreceptes (Aneteka)

Attēls 5/12
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
Aneteka
					Poste: 721
Aneteka (on-line)
Publicēts: 04.02.2010 19:29 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/02/2010 19:29:03 - Rakstīja :
Šodienas veikums - nošpikoju no www.weightwatchers.co.uk Ideālas vakariņas nieka 15 minūtēs!

Garneļu un kūpināta laša pasta diļļu putukrējuma mērcē (2 porcijas, katra 5,5 V)
150 g Tagliatelle pasta (makaroni) (6 LV)
75 g zirņu pākstis
75 g ķirštomāti (kopā 0,5 DV)
2 ēdk. 10% saldais krējums (0,5 NV=0,5 LV)
50 ml 0,5% piens (0,2 CaV)
70 g 5% Philadelphia krējumsiers (1,3 CaV)
60 g auksti kūpināts lasis (1,5 OV)
80 g garneles (1 OV)
Dilles
Sāls
Pipari

Novāri pastu vieglā sālsūdenī (4-5 min.), nokās.
Vienlaicīgi apvāri zirnīšu pākstis vieglā sālsūdenī 4-5 min.
Mazā katliņā sajauc pienu, saldo krējumu un krējumsieru. Uzkarsē, nepārtraukti putojot, kamēr izveidojas viendabīga mērcīte. Pieliec sasmalcinātas dilles.
Katlā sajauci pastu, kūpinātu lasi, attīrītas garneles, uz pusēm pārgrieztus tomātus, zirnīšu pākstis un pārlej to visu ar mērcīti. Vēlreiz uzsildi visu.
Liec šķīvjos, dekorē ar dillēm un pārkaisi ar drupinātiem pipariem!




Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Publicēts: 05.02.2010 09:45 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/02/2010 09:45:15 - Rakstīja :

Super! Noteikti izmēģināšu!!!!

Tikai uz pusdienām, jo vakaros pēc jaunās ēdienkartes ir ieteicams ieect kautko vieglāko


JelenaK
					Poste: 336
JelenaK (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 05.02.2010 10:01 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/02/2010 10:01:14 - Rakstīja :

šis ir tiešam labs!!!!   

 


JelenaK
					Poste: 336
JelenaK (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 05.02.2010 10:03 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/02/2010 10:03:39 - Rakstīja :

Un nopietni: Jums baigi labi sanāk fotografēt ēdienus, kā profesionālās pavāgrāmatās!

Jums noteikti ar to jānodarbojas profesionāli!:)


Aneteka
					Poste: 721
Aneteka (on-line)
Publicēts: 05.02.2010 12:11 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/02/2010 12:11:24 - Rakstīja :
Paldies, Jelena!  Pagaidām tas ir tikai hobija līmenī, kaut gan varbūt tiešam pēc laiciņa saņemšos un izdošu, nu, piemēram, FD pavārgrāmatiņu ar vienību skaitu un bildēm!  

JelenaK
					Poste: 336
JelenaK (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 08.02.2010 10:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/02/2010 10:22:02 - Aneteka Rakstīja :
Paldies, Jelena! Pagaidām tas ir tikai hobija līmenī, kaut gan varbūt tiešam pēc laiciņa saņemšos un izdošu, nu, piemēram, FD pavārgrāmatiņu ar vienību skaitu un bildēm!
Gaidīsim! Būšu Jūsu pirmā kliente! ;)

Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Publicēts: 08.02.2010 13:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/02/2010 13:32:12 - Rakstīja :

Sveika!

uztaisīju šito gardumiņu, tik forši sanāca, liels paldies!!!

proti es bišķin modificēju recepti, paņemu krāsainos spageti un izmantoju SV sauso mērcīti

mmmm kā pasāka


margoshka
					Poste: 90
margoshka (limited)
Publicēts: 09.02.2010 23:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
09/02/2010 23:32:10 - Rakstīja :
mmm, vigljadit vkusnenko, a cto za SV sauso merciti?

Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Publicēts: 10.02.2010 15:13 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/02/2010 15:13:47 - Rakstīja :
V ofise FD kakoe-to vremja nazad mozhno bilo kupitj eti suhie sousi, kotorie proizvodjat Weight Watchers. Mozhno pozvonitj v ofis i pointeresovatsa, estj li eshe u nih takie

Natuzzi
					Poste: 115
Natuzzi (on-line)
Publicēts: 08.03.2011 11:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
08/03/2011 11:22:41 - Rakstīja :
Приготовила для романтического ужина! Получилось замечательно!!! Очень вкусно и хороший обьём! Креветки брала тигровые, лосось горячего копчения (такой был)... Спасибо за рецепт!

champagne
					Poste: 1133
champagne (on-line)
Publicēts: 15.05.2011 15:09 | Atbildēt, citējot šo komentāru
15/05/2011 15:09:05 - Rakstīja :
Paldies par burvīgo ideju salātiem! Nedaudz gan pamainīju sastāvdaļas, bet esmu stāvā sajūsmā