- Fotoreceptes (Aneteka)
Attēls 1/12 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
Aneteka (on-line) |
Publicēts: 02.02.2010 20:09 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/02/2010 20:09:31 - Rakstīja :
Marinēts heks burkānos (3,5 V)200 g atlaidinātas heka filejas (2 OV) 100 g sīpolu 100 g burkānu 100 g tomātu (kopā 1 DV) 1 tējk. eļļas (0,5 TV) Citronpipari Citrona sula - 2 tējk. Sāls Heku sagriež gabaliņos, kārto cepamtraukā, mazliet apsāla, pārkaisa citronpiparus. |
||
Aneteka (on-line) |
Publicēts: 02.02.2010 20:50 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/02/2010 20:50:45 - Rakstīja :
Ups! Aizmirsu - pārlej arī ar citrona sulu. Tā vi'š tur marinējās citronā un piparos, kamēr cepās dārzeņi |
||
legi (on-line) |
Publicēts: 02.02.2010 23:26 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
02/02/2010 23:26:24 - Rakstīja :
Cik apetītelīgi!
|
||
JelenaK (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 04.02.2010 16:49 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
04/02/2010 16:49:10 - Rakstīja :
Es īsti nesaprotu :( - cik iligi jāmarinē?????
|
||
Aneteka (on-line) |
Publicēts: 05.02.2010 07:06 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/02/2010 07:06:33 - Rakstīja :
Jāmarinē, kamēr cepās burkāni&sīpoli. Man sanāca kādas 20 minūtes |
||
JelenaK (atbalsta Figūras Draugus) |
Publicēts: 05.02.2010 09:58 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/02/2010 09:58:39 - Rakstīja :
Hmmm... es noteikti meģināšu tādu recepti... Nekad neesmu ēdusi "svaigu" zivi.... Paldies! |
||
Aneteka (on-line) |
Publicēts: 05.02.2010 12:06 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/02/2010 12:06:34 - Rakstīja :
Nē, zivs gala rezultātā nav svaiga - cepta! Saceptos burkānus un sīpolus liek virsū zivij un visu (zivs+dārzeņi) vēl cep cepeškrāsnī kādas 20 minūtes!
|
||
denia (on-line) |
Publicēts: 07.06.2010 17:57 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
07/06/2010 17:57:41 - Rakstīja :
Izmeeginaaju, sanaaca gardi!
|
||