Troksnis ir visu domu slepkava. /A. Šopenhauers/

- Rabarberu biezpiena kūka (sinderella)

Attēls 2/2
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
sinderella
					Poste: 949
sinderella (on-line)
Publicēts: 10.06.2013 21:51 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2013 21:51:11 - Rakstīja :

Mans kārtējais rabarberu brīnums, bērni ar ēda gardu muti  Ir doma ka tāda būs arī uz Līgām cienastā

Iesaku, lai mīkla ir saldāka, tādad vajag maz cukuru, izmantot kaut kādu daļu topinambūru miltu. Tātad man bija 120 gr kviešu milti un 30 gr topinambūru milti.
Es jau nogaršoju kad bija vēl remdena, bet garša lieliska, tikai konsistence vēl nav īstā, tāpēc vajag atdzesēt, lai kūka sastings :)


Rudzupuķe77
					Poste: 78
Rudzupuķe77 (on-line)
Publicēts: 10.06.2013 23:33 | Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2013 23:33:14 - sinderella Rakstīja :
Mans kārtējais rabarberu brīnums, bērni ar ēda gardu muti  Ir doma ka tāda būs arī uz Līgām cienastā Iesaku, lai mīkla ir saldāka, tādad vajag maz cukuru, izmantot kaut kādu daļu topinambūru miltu. Tā ...
Saki, lūdzu, kur Tu pirki tādus topinambūru miltus? Es tieši meklēju, ko lai pagatavo no rabarberiem!

sinderella
					Poste: 949
sinderella (on-line)
Publicēts: 11.06.2013 09:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2013 09:48:45 - Rudzupuķe77 Rakstīja :
Saki, lūdzu, kur Tu pirki tādus topinambūru miltus? Es tieši meklēju, ko lai pagatavo no rabarberiem!
Es pērku ''Es Saule'' birojā,  http://www.herbe.lv/produkcija/topinmilti.php   , ražo tos SIA Herbe.

melllene
					Poste: 5249
melllene (vada grupu)
Publicēts: 12.06.2013 22:57 | Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2013 22:57:33 - Rakstīja :
mmmm PALDIES es izmeginasu
 Liksu klat ari steviju, lai saldaka.

sinderella
					Poste: 949
sinderella (on-line)
Publicēts: 13.06.2013 11:36 | Atbildēt, citējot šo komentāru
13/06/2013 11:36:13 - melllene Rakstīja :
mmmm PALDIES es izmeginasu Liksu klat ari steviju, lai saldaka.
Jā, es arī mazu šķipsniņu pieliku.
Bet lai rabarberiem noņemtu skābumu, varu ietekt - tos smalki sagriezt jau laicīgi un tad bļodiņā samaisu ar 1 ēd.k., cukura, pēc kāda laiciņa cukurs ir izvilcis skābo suliņu no rabarbera  padarot to maigāku, tas protams nenozīmē, ka nebūs vairāk nemaz skābs