- Rabarberu biezpiena kūka (sinderella)
Attēls 2/2 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
sinderella (on-line) |
Publicēts: 10.06.2013 21:51 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2013 21:51:11 - Rakstīja :
Mans kārtējais rabarberu brīnums, bērni ar ēda gardu muti Ir doma ka tāda būs arī uz Līgām cienastā Iesaku, lai mīkla ir saldāka, tādad vajag maz cukuru, izmantot kaut kādu daļu topinambūru miltu. Tātad man bija 120 gr kviešu milti un 30 gr topinambūru milti. |
||
Rudzupuķe77 (on-line) |
Publicēts: 10.06.2013 23:33 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2013 23:33:14 - sinderella Rakstīja :
Saki, lūdzu, kur Tu pirki tādus topinambūru miltus? Es tieši meklēju, ko lai pagatavo no rabarberiem! Mans kārtējais rabarberu brīnums, bērni ar ēda gardu muti Ir doma ka tāda būs arī uz Līgām cienastā Iesaku, lai mīkla ir saldāka, tādad vajag maz cukuru, izmantot kaut kādu daļu topinambūru miltu. Tā ... |
||
sinderella (on-line) |
Publicēts: 11.06.2013 09:48 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
11/06/2013 09:48:45 - Rudzupuķe77 Rakstīja :
Es pērku ''Es Saule'' birojā, http://www.herbe.lv/produkcija/topinmilti.php , ražo tos SIA Herbe.
Saki, lūdzu, kur Tu pirki tādus topinambūru miltus? Es tieši meklēju, ko lai pagatavo no rabarberiem! |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 12.06.2013 22:57 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
12/06/2013 22:57:33 - Rakstīja :
mmmm PALDIES es izmeginasu Liksu klat ari steviju, lai saldaka.
|
||
sinderella (on-line) |
Publicēts: 13.06.2013 11:36 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
13/06/2013 11:36:13 - melllene Rakstīja :
Jā, es arī mazu šķipsniņu pieliku.mmmm PALDIES es izmeginasu Liksu klat ari steviju, lai saldaka. Bet lai rabarberiem noņemtu skābumu, varu ietekt - tos smalki sagriezt jau laicīgi un tad bļodiņā samaisu ar 1 ēd.k., cukura, pēc kāda laiciņa cukurs ir izvilcis skābo suliņu no rabarbera padarot to maigāku, tas protams nenozīmē, ka nebūs vairāk nemaz skābs |
||