- Rabarberu biezpiena kūka (sinderella)
Attēls 1/2 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
sinderella (on-line) |
Publicēts: 10.06.2013 21:43 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
10/06/2013 21:43:59 - Rakstīja :
Mīklai: Milti 150 gr = 6 L v Cukurs 10 gr = 0.5 N v Sviests 50 gr = 3.6 N v Ola 1 gab. = 1 O v Stevija Izkausē sviestu, iemaisa cukuru, mazliet lai padziest, iemaisa olu, miltus, steviju. Izliek cepamformā, ar maliņām uz augšu. Pildījums: Biezpiens 350 gr = 3.5 O v Olas 2 gab. =2 O v Cukurs 40 gr = 2 N v Kartupeļu ciete 2 ēd.k. = 0.8 L v Manna 2 ēd.k. = 0.8 L v Skābs krējums 1.5 ēd.k. = 0.5 N v Stevija Rabarberi ~350-400 gr Saputo biezpienu, olu dzeltenumus, cukuru, cieti, mannā, krējumu, steviju. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā biezpiena masā. Pusi biezpiena masas izliek uz mīklas cepamformā, tad liek rabarberus, tad atlikušo biezpiena masu. Cep ~ 35-40 min., pirms ēšanas atdzesēt, labāk cept no rīta un ēst vakarā, vai otrādi. Oriģinālajā receptē bija konservēti persiki, bet kam mums persiki, ja rabarberi dārzā aug J Sanāk 20.7 v ( L = 7.6; N = 6.6; O = 6.5 ) Ja dalām uz 12 gab., tad 1 būs = 1.73 v (L = 0.63; N = 0.55; O = 0.54) rabarberus neskaituJ |
||