- Zemeņu sambuks (Jolanta77)
Attēls 1/1 Atpakaļ uz galeriju |
Komentēt šo attēlu
Lūdzu, ielogojieties
Jolanta77 (on-line) |
Publicēts: 05.09.2012 22:03 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
05/09/2012 22:03:38 - Rakstīja :
Zemenes blenderētas saldētas 150g 1V Olas baltumi 2 gb 0.6V Cukurs 20g 1V Sakuļ stingrās putās baltumu ar cukuru, pusi no cukura var likt vaniļas cukuru. Tad pieliek sasmalcinātas saldētas zemenes,kuras nav pilnīgi atlaidinātas, ir ar ledus kristāliņiem, tie palīdz baltumu vēl labāk savilkt stingrās putās un tieši auksts šis deserts ir pats labākais Sambuku es pati ēdu kopā ar aukstu pienu Ļoti gards! Labu apetīti! Un sanāk ļooooti daudz |
||
anja (on-line) |
Publicēts: 24.09.2012 09:54 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
24/09/2012 09:54:25 - Jolanta77 Rakstīja :
Zemenes blenderētas saldētas 150g 1V Olas baltumi 2 gb 0.6V Cukurs 20g 1V Sakuļ stingrās putās baltumu ar cukuru, pusi no cukura var likt vaniļas cukuru. Tad pieliek sasmalcinātas s ... Paldies, Jolanta, par ideju!!! Mums ar draugu pēc vakardienas sporta bija nu ļoti gards saldais . Bišku palika pāri, šorīt protams jau sasulojies, bet, es atzīšos - brokastu putras vietā apēdu šī saldā paliekas ar pienu. :) |
||
Jolanta77 (on-line) |
Publicēts: 27.09.2012 09:23 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
27/09/2012 09:23:08 - anja Rakstīja :
Paldies, Jolanta, par ideju!!! Mums ar draugu pēc vakardienas sporta bija nu ļoti gards saldais . Bišku palika pāri, šorīt protams jau sasulojies, bet, es atzīšos - brokastu putras vietā apēdu šī sald ... Jauki! :)) Pēc sporta kā reiz proteīns, bet vispār šis saldais ļoti aizpilda kuņģīti ar tiešām nevainīgām kalorijām :)) |
||
melllene (vada grupu) |
Publicēts: 13.11.2012 09:37 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
13/11/2012 09:37:42 - Rakstīja :
Kaa tu smalcini sasaldeetaas zemenes?Pedeja laika nu loti kaarojas saldumi, tapec censos atcereyies vecaas un priecajos par jaunam receptem.
|
||
Jolanta77 (on-line) |
Publicēts: 30.11.2012 09:53 |
Atbildēt, citējot šo komentāru
30/11/2012 09:53:05 - melllene Rakstīja :
Dacīt, es jau vasarā sablenderēju zemenes un tad saldēju :) Sambukam zemenes izņemu no saldētavas, paturu kādu stundu istabas temperatūrā un tad ar nazi sakapāju. Priekš sambuka zemenēm ir jābūt vēl sasalušām ar ledus kristāliņiem, tās nedrīkst būt šķidras. Lai izdodas :))))
Kaa tu smalcini sasaldeetaas zemenes? Pedeja laika nu loti kaarojas saldumi, tapec censos atcereyies vecaas un priecajos par jaunam receptem. |
||