Cilvēku pārveido ne tikai mūža gadskārtas, bet arī noskaņu un pārdzīvojumu gadalaiki. /Lija Brīdaka/

- Zemenu laiks (denia)

Attēls 14/14
Atpakaļ uz galeriju

Komentēt šo attēlu

Lūdzu, ielogojieties
denia
					Poste: 3924
denia (on-line)
Publicēts: 30.06.2012 00:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
30/06/2012 00:06:07 - Rakstīja :
Karamilizéts ananáss ar zemeném
Pilnígi piekrítu, ka vislabák auglus ést svaigá veidá. Tacu ko darít, ja gadíjies nopirkt ananásu, kurs neattaisno  ceríbas un ir nedaudz skábs? Nav problému- tad játaisa augsá sis deserts! Man gan soreiz gadíjás savádák- ananáss bija pat loti salds, bet liels gabals tika uz vairákám dienám aizmirsts ledusskapí- bija gana labs, tacu ne  vairs pirmá svaiguma. Tad nu nedaudz izdomas un rezultátá sanáca fantastisks deserts!!!
 
4 kárumniekiem bús nepieciesams:

- aptuveni 800 g ananása,
- 8 zemenes,
- 4 téjkarotes brúná cukura,
- 2-3 zarini piparmétras vai citronmelisas
 
Pagatavosana:

Ananásu sagriez nelielos kubinos vai gredzenos-ká labák patík. Sagriez ripás zemenes. Nem cetrus cepamtraucinus un saliek tajos auglus, párkaisa ar cukuru un liek cepeskrásní grilla rezímá karamelizéties. Pirms pasniegsanas párkaisa ar piparmétru lapinám. Garsígs gan silts, gan auksts.

Lai labi garso!