Ja tu zini, ka tevi aiz šīm durvīm gaida laime, - pieklauvē! Tevi nedzird? Sit stiprāks! Šauj kaut ar lielgabalu...Ja vien tu tiešām zini, ka tevi tur , aiz durvīm, gaida laime. /Adamo/

Rabarberu torte!

8 personām = 25 vienības
1 porcija = 3 Našķu vienības
 
500 g rabarberi 
200 g cukura 
25 g želatīna 
60 – 80 ml ūdens 
2 ēdamk. jāņogu želejas 
Biskvītam:
3 olas + 3 ēdamk. cukura + 3 ēdamk. kviešu milti
100 g marshmallows (pastila) 
100 ml vaniļas pudiņa vai 100 ml putukrējuma bez cukura 
Vaniļas cukurs, rīvēta citrona vai laima miziņa
 
Izcep biskvītu apaļā formā.
Marshmallows sagriež sīkos gabaliņos un samaisa ar putukrējumu vai pudiņu, ko kārto virs biskvīta. Rabarberus sagriež gabaliņos, savāra ar cukuru, pievieno jāņogu želeju un pievieno ūdenī izšķīdinātu un uzkarsētu želatīnu. Kad rabarberu masa sāk cietēt, uzmanīgi to pārlej pāri marshmallows kārtai un ievieto ledusskapī uz 2 – 3 stundām.
Dekorēšanai var izmantot drumstalas, vai bumbiņu saldējuma vai putukrējumu ar riekstiem.
Izcep biskvītu apaļā formā
Marshmallow sagriež sīkos gabaliņos un samaisa ar putukrējumu vai pudiņu, ko kārto virs biskvīta. Rabarberus sagriež gabaliņos, savāra ar cukuru, pievieno jāņogu želeju un pievieno ūdenī izšķīdinātu un uzkarsētu želatīnu. Kad rabarberu masa sāk cietēt, uzmanīgi to pārlej pāri marshmallow kārtai un ievieto ledusskapī uz 2 – 3 stundām.
Dekorēšanai var izmantot drumstalas, vai bumbiņu saldējuma vai putukrējuma ar riekstiem.
 
Lai labi garšo!