4.5. diena

Brokastis 7.00 - 9.00
200 ml ūdens
150 g ogu vai augļu
Salāti no krabju nūjiņām
100 ml vārītu rīsu
6 krabju nūjiņas
0,5 svaiga gurķa un tomāta
Marinēti šampinjoni
70 ml bezpiedevu jogurta, garšvielas
1 šķēles maizes
Pusdienas 12.00 - 13.00
200 ml ūdens
Gaļas un kāpostu sacepums vokpannā*
250 g kāposta un 1/2 paprikas
120 g jēlas liesas liellopa maltās gaļas
2 tējk. eļļas
Sojas mērce, pipari, ķiploka daiviņa
100 ml ūdens
1 tējk. miltu
50 g vārītu kartupeļu
*Vokpannā apcep sasmalcinātu ķiploka daiviņu, malto gaļu,
piemaisa rīvētu kāpostu un papriku un cep, kamēr mīksti,
pievieno sojas mērci un piparus, vēlāk pievieno100 ml ūdens,
kurā iejaukts 1 tējk. miltu, lai masu iebiezinātu.
piemaisa rīvētu kāpostu un papriku un cep, kamēr mīksti,
pievieno sojas mērci un piparus, vēlāk pievieno100 ml ūdens,
kurā iejaukts 1 tējk. miltu, lai masu iebiezinātu.
Ēd kopā ar kartupeļiem.
Launags 16.00
200 ml ūdens
150 g ogu
2 galetes
Vakariņas 18.00 - 19.00
200 ml ūdens
Vinegrets*
2 lielas bietes
1 mazs sīpols,
1 marinēts gurķis
1 vārīts burkāns
1 vārīta ola
2 tējk. eļļas, garšvielas
2 šķēles maizes
*Visas sastāvdaļas sasmalcina un aizdara
ar eļļu un garšvielām. Ēd klāt maizi.
ar eļļu un garšvielām. Ēd klāt maizi.




