Iztēle ir visaugstākais pūķis, ko cilvēks spēj palaist gaisā. /Lorena Beikela/

4.3. diena

 
Brokastis 7.00 - 9.00
200 ml ūdens
150 g ogu vai augļu 
Putra ar mājas sieru* 
5 ēdamk. auzu vai citu pārslu
200 ml ūdens
100 g mājas siera (0,5%)
*Izvāri putru un beigās pievieno mājas sieru.
 
Pusdienas 12.00 - 13.00
200 ml ūdens
Grilēti liellopa gaļas salāti*
150 g grilētas liellopa gaļas
150 g sarkanās paprikas
150 g romiešu salātu
2 - 3 ēdamk. mārrutku, sāls, pipari
150 ml bezpiedevu jogurta
*Liellopa fileju un papriku sagriež strēmelītes, salātus saplūkā.
Visu sajauc un pārlej ar jogurtu, kam pievienotas garšvielas .
 
Launags 16.00
200 ml ūdens
1 apelsīns
2 sausmaizītes
1 tējk. šokolādes vai riekstu sviesta
 
Vakariņas 18.00 - 19.00
200 ml ūdens
Siltie burkānu - rupjmaizes salāti*
80 g rupjmaizes bez garoza
4 tējk. eļļas
300 g burkānu
1 ķiploka daiviņa
2 ēdamk. bezpiedevu jogurta
1 ēdamk. angļu sinepju, sāls, šķipsniņa cukura
*Rupjmaizi sagriež kubiņos un apbrūnina uz pannas eļļā,
pēc tam pievieno uz rupjās rīves sarīvētus burkānus un ķiploku.
Kad burkāni izkarsuši, visu ņem nost no pannas un pasniedz
ar sagatavotu mērci no jogurta un sinepēm.