Vajadzīgs gribasspēks, lai sekotu reiz atrastai zvaigznei arī tādos brīžos, kad tā nav redzama. /R. Tagore/

4.2. diena

 
Brokastis 7.00 - 9.00
200 ml ūdens
Graci brokastu musli*
50 g parastā vai 80 g musli "Skaistais"
200 ml bezpiedevu jogurta (0,5
100 g banāna
*Musli samaisa ar jogurtu un
uzbriedina 5 min. Virsū uzgriež banāna šķēlītes.
 
Pusdienas 12.00 - 13.00
200 ml ūdens
Cukini biezeņzupa ar vistu*
180 g jēlas vistas filejas
750 ml ūdens
250 g cukini un 50 g sīpola
2 ķiploka daiviņas, muskatrieksts, sāls
2 ēdamk. 10% saldā krējuma
2 šķēles maizes
*Vistas fileju ar garšvielām vāra 15 min., tad vistu izņem.
Buljonā vāra cukini un sīpolu apm. 10 min.
Masu sablendē ar 2 ķiploka daiviņām,
pievieno vistas gabaliņus, muskatriekstu un
saldo krējumu. Pasniedz ar maizi.
 
Launags 16.00
200 ml ūdens
150 ml ogas + 1 bumbiņa saldējuma
 
Vakariņas 18.00 - 19.00
200 ml ūdens
Kartupeļu salāti*
100 g kartupeļu
150 g svaigo gurķu
100 g jauno kāpostu vai ledussalātu
50 g sīpola, pētersīļi, pipari un sāls
1 ola
4 tējk. 45 % majonēzes
150 ml bezpiedevu jogurta             
*Kartupeļus novāra ar visu mizu, atdzesē un sagriež kubiņos,
gurķi un jauno kāpostu sagriež skaidiņās.
Majonēzi un jogurtu samaisa ar garšvielām un
pētersīļiem un samaisa ar kartupeļiem, gurķiem un kāpostiem!