4.2. diena

Brokastis 7.00 - 9.00
200 ml ūdens
Graci brokastu musli*
50 g parastā vai 80 g musli "Skaistais"
200 ml bezpiedevu jogurta (0,5
100 g banāna
*Musli samaisa ar jogurtu un
uzbriedina 5 min. Virsū uzgriež banāna šķēlītes.
uzbriedina 5 min. Virsū uzgriež banāna šķēlītes.
Pusdienas 12.00 - 13.00
200 ml ūdens
Cukini biezeņzupa ar vistu*
180 g jēlas vistas filejas
750 ml ūdens
250 g cukini un 50 g sīpola
2 ķiploka daiviņas, muskatrieksts, sāls
2 ēdamk. 10% saldā krējuma
2 šķēles maizes
*Vistas fileju ar garšvielām vāra 15 min., tad vistu izņem.
Buljonā vāra cukini un sīpolu apm. 10 min.
Masu sablendē ar 2 ķiploka daiviņām,
pievieno vistas gabaliņus, muskatriekstu un
saldo krējumu. Pasniedz ar maizi.
Buljonā vāra cukini un sīpolu apm. 10 min.
Masu sablendē ar 2 ķiploka daiviņām,
pievieno vistas gabaliņus, muskatriekstu un
saldo krējumu. Pasniedz ar maizi.
Launags 16.00
200 ml ūdens
150 ml ogas + 1 bumbiņa saldējuma
Vakariņas 18.00 - 19.00
200 ml ūdens
Kartupeļu salāti*
100 g kartupeļu
150 g svaigo gurķu
100 g jauno kāpostu vai ledussalātu
50 g sīpola, pētersīļi, pipari un sāls
1 ola
4 tējk. 45 % majonēzes
150 ml bezpiedevu jogurta
*Kartupeļus novāra ar visu mizu, atdzesē un sagriež kubiņos,
gurķi un jauno kāpostu sagriež skaidiņās.
Majonēzi un jogurtu samaisa ar garšvielām un
pētersīļiem un samaisa ar kartupeļiem, gurķiem un kāpostiem!
gurķi un jauno kāpostu sagriež skaidiņās.
Majonēzi un jogurtu samaisa ar garšvielām un
pētersīļiem un samaisa ar kartupeļiem, gurķiem un kāpostiem!




