3.1. diena

Brokastis 7.00 - 9.00
200 ml ūdens
150 g ogu vai augļu
Svaigie salāti ar tunci
50 g lapu salātu
100 g tomātu
80 g tunča savā sulā
2 tējk. eļļas, citrona sulas
2 x 40 g maizes
Pusdienas 12.00 - 13.00
200 ml ūdens
Grilēta cūkgaļa ar sautētiem kāpostiem*
120 g jēlas liesas cūkgaļas
300 g skābu kāpostu
200 ml dabīgas apelsīnu sulas
50 g vārītu kartupeļu
*Grilā izcep cūkgaļu. Skābus kāpostus izsautē apelsīnu sulā. Pasniedz kopā ar kartupeļiem.
Launags 16.00
200 ml ūdens
1. ēdamk. šokolādes siera
25 g sausmaizītes vai galetes
Vakariņas 18.00 - 19.00
200 ml ūdens
Ziedkāposti ar sieru*
300 g ziedkāpostu
2 tostermaizes
50 g liesa rīvēta siera
1 ēdamk. saldā krējuma
* Sālsūdenī novāra ziedkāpostus. Sagrauzdē tostermaizes.
Ziedkāpostus liek cepamā traukā, pārlej ar saldo krējumu,
pārber sadrupinātu tostermaizi un rīvētu sieru.
Liek cepties, kamēr veidojas zeltaina garoziņa.
Ziedkāpostus liek cepamā traukā, pārlej ar saldo krējumu,
pārber sadrupinātu tostermaizi un rīvētu sieru.
Liek cepties, kamēr veidojas zeltaina garoziņa.




