2.5. diena

Brokastis 7.00 - 9.00
200 ml ūdens
150 g ogu vai augļu
Vieglie gurķu salāti*
100 g gurķu
1 vārīta ola
Svaigas dilles un sīpolloki
2 ēdamk. grieķu jogurta, sāls
2 x 40 g graudu maizes
2 tējk. sviesta
*Gurķi un olu sagriež šķēlītēs.
Sajauc ar jogurtu un pārkaisa ar zaļumiem.
Sajauc ar jogurtu un pārkaisa ar zaļumiem.
Pusdienas 12.00 - 13.00
200 ml ūdens
Kartupeļi ar siļķi un biešu salātiem*
2 vārīti kartupeļi
100 g marinētas siļķes
150 g vārītas bietes
2 ēdamk. konservētu zirnīšu
75 g marinēta gurķa kubiņos
1 tējk. etiķa, šķipsniņa cukura, sāls
*Salātiem sajauc sasmalcinātu bieti, gurķi,
zirnīšus, etiķi un garšvielas.
zirnīšus, etiķi un garšvielas.
Launags 16.00
200 ml ūdens
150 g ogas
2 sausmaizītes
1 tējk. medus vai ievārījuma
Vakariņas 18.00 - 19.00
200 ml ūdens
Siers ar pikantiem dārzeņiem*
100 g 10% siera
2 tējk. eļļas
300 g paprikas, puķkāpostu, kāļu
Tabasko mērce, citronpipari
1 šķēle grauzdētas maizes
*Sieru apslapina ar ūdeni, apviļā rīvmaizē
un cep eļļā. Dārzeņus grilē vai sautē,
beigās pievienojot garšvielas.
beigās pievienojot garšvielas.




