Neviens nav vientuļš, kamēr spēj atcerēties. Reizē ar atmiņu zūd arī cilvēks pats. /A. Lundkvists/

2.3. diena

 
Brokastis 7.00 - 9.00
200 ml ūdens
150 g ogu vai augļu                                  
2 x 40 g pilngraudu maizes             
60 g Mocarellas siera               
50 g rukolas vai citu svaigo salātu
100 g tomāta, baziliks      
Mērcei izmanto pesto vai Balsamico Crema.
 
Pusdienas 12.00 - 13.00
200 ml ūdens
Garneļu kokteiļsalāti*
240 g atlaidinātu garneļu             
100 g ledus salātu, 100 g tomātu
100 g smalki sagriezta gurķa             
2 ēdamk. pētersīļu un diļļu
2 šķēles maizes                               
1 – 2 tējk. tomātu mērces
2 ēdamk. skāba krējuma vai liesas majonēzes                      
* Mērcei: 2 ēdamk. skāba krējuma, kas sajaukts ar 1–2 tējk.
tomātu mērces, piliens Vorčesteras mērces un 1 ēdamk. silta ūdens.
Sāls, pipari, citrona sula.
 
Launags 16.00
200 ml ūdens
30 g žāvētu augļu                 
 
Vakariņas 18.00 - 19.00
200 ml ūdens
Risotto*
1 ēdamk. sausas lēcas
50 g sīpolu, 100 g burkānu
2 marinēti vai skābēti gurķi         
2 tējk. eļļas vai sviesta                       
1/4 paciņas apvārītu rīsu             
0,5 glāzes asās tomātu mērces
Sāls, melnie pipari
*Burkānus sarīvē skaidiņās, sīpolus sasmalcina un kopā ar lēcām apcep eļļā,
pievieno rīsus, tomātu mērci, nedaudz ūdens, garšvielas, liek aizvākotā katlā vai pannā
un sautē 15–20 min. Pasniedz ar gurķiem.