2.3. diena

Brokastis 7.00 - 9.00
200 ml ūdens
150 g ogu vai augļu
2 x 40 g pilngraudu maizes
60 g Mocarellas siera
50 g rukolas vai citu svaigo salātu
100 g tomāta, baziliks
Mērcei izmanto pesto vai Balsamico Crema.
Pusdienas 12.00 - 13.00
200 ml ūdens
Garneļu kokteiļsalāti*
240 g atlaidinātu garneļu
100 g ledus salātu, 100 g tomātu
100 g smalki sagriezta gurķa
2 ēdamk. pētersīļu un diļļu
2 šķēles maizes
1 – 2 tējk. tomātu mērces
2 ēdamk. skāba krējuma vai liesas majonēzes
* Mērcei: 2 ēdamk. skāba krējuma, kas sajaukts ar 1–2 tējk.
tomātu mērces, piliens Vorčesteras mērces un 1 ēdamk. silta ūdens.
Sāls, pipari, citrona sula.
tomātu mērces, piliens Vorčesteras mērces un 1 ēdamk. silta ūdens.
Sāls, pipari, citrona sula.
Launags 16.00
200 ml ūdens
30 g žāvētu augļu
Vakariņas 18.00 - 19.00
200 ml ūdens
Risotto*
1 ēdamk. sausas lēcas
50 g sīpolu, 100 g burkānu
2 marinēti vai skābēti gurķi
2 tējk. eļļas vai sviesta
1/4 paciņas apvārītu rīsu
0,5 glāzes asās tomātu mērces
Sāls, melnie pipari
*Burkānus sarīvē skaidiņās, sīpolus sasmalcina un kopā ar lēcām apcep eļļā,
pievieno rīsus, tomātu mērci, nedaudz ūdens, garšvielas, liek aizvākotā katlā vai pannā
un sautē 15–20 min. Pasniedz ar gurķiem.
pievieno rīsus, tomātu mērci, nedaudz ūdens, garšvielas, liek aizvākotā katlā vai pannā
un sautē 15–20 min. Pasniedz ar gurķiem.




