2.2. diena

Brokastis 7.00 - 9.00
200 ml ūdens
150 g ogu vai augļu
Zemnieku brokastu maizes*
2 x 40 g pilngraudu vai rupjmaizes
100 g vājpiena biezpiena
7 zaļās olīvas un 1 tējk. sviesta
75 g marinētu šampinjonu
75 g marinētu gurķu, dilles, sāls
*Olīvas, šampinjonus un gurķus sasmalcina,
samaisa ar biezpienu un liek uz maizes.
Pusdienas 12.00 - 13.00
200 ml ūdens
Meksikāņu sautējums *
3 ēdamk. konservētu pupiņu
2 ēdamk. konservētas kukurūzas
120 g jēlas liesas maltās gaļas
1 mazs sīpols, sāls, pipari
30 g Parmezana vai cita siera
1 ēdamk. tomātu pastas
Tabasco mērce
*Uz teflona pannas apcep sasmalcinātu sīpolu,
pievieno tomātu pastu, malto gaļu un sutina
5 - 10 minūtes, pievieno pākšaugus un uzkarsē.
Pasniedzot pārkaisa ar sieru.
Pasniedzot pārkaisa ar sieru.
Launags 16.00
200 ml ūdens
120 g konservētu ananāsu
Vakariņas 18.00 - 19.00
200 ml ūdens
Sarkanie salāti*
1 vārīta biete, 1 vārīts burkāns
1 marinēts gurķis
100 g kartupeļu
1 ola
4 tējk. 45% majonēzes, sāls, pipari
2 šķēles maizes
*Kartupeli, bieti, olu un burkānu novāra,
sagriež kubiņos. Samaisa visas sastāvdaļas un pievieno majonēzi.




