Cilvēks spēj iepazīt sevi tikai citu cilvēku vidū. /J.V. Gēte/

2.1. diena

 
Brokastis 7.00 - 9.00 
200 ml ūdens
150 g ogu vai augļu                                   
Kartupeļu pankūkas*
200 g vārītu kartupeļu                                   
1 ola                                                    
1 tējk. eļļas,                                          
Sāls, pipari, oregano, dilles
50 g grieķu vai salātu jogurta            
*Kartupeļus samīca, pievieno olu, garšvielas
un cep 1 cm biezas pankūkas, pasniedz ar garšvielu jogurtu.
 
Pusdienas 12.00 - 13.00
200 ml ūdens
Cepta vista ar dārzeņu biezeni*
180 g jēlas vistas filejas                 
1 selerijas kāts, 1 kāts purava, 0,5 paprikas
200 g puķkāposti vai brokoļi                
1 tējk. eļļas, karijs                                  
100 ml piena                            
*Vistu pirms cepšanas 2 stundas iemērc sālsūdenī,
pēc tam sagriež strēmelītēs, apviļā sinepēs un cep eļļā.
Dārzeņus sautē, sablendē, pievienojot 100 ml vārīta piena.
Kad vista gatava, tad iejauc biezenī un pievieno nedaudz kariju.
 
Launags 16.00
200 ml ūdens
1 mazs banāns                                  
150 g biezpiena deserta (tauki līdz 2,5%)   
Banānu grilē, kad gatavs 
pārlej ar biezpiena desertu, pārkaisa ar kanēli.
 
Vakariņas 18.00 - 19.00
200 ml ūdens
Ziedkāpostu biezeņzupa*
30 g kausētā siera                              
2 tējk. eļļas  vai sviesta                              
300 g ziedkāposti, 1 liels sīpols,                  
200 ml ūdens
100 g kartupeļu                                   
1/4 tējk. kurkumas, citronpiparu, sāls
1 šķēle grauzdētas maizes                 
*Katlā apcep sīpolus, pievieno ziedkāpostus, kartupeļus un ūdeni,
vāra līdz gatavs, sablendē, pievieno kausēto sieru un garšvielas.