Direktors - tāds pats cilvēks kā visi pārējie, tikai viņš par to nezina. /Reimonds Čandlers/
  • КТО МЫ?
  • ЧТО МЫ ДЕЛАЕМ?
  • ПОЧЕМУ ВЫБИРАТЬ НАС?

- Маковая завитушка (Freja)

picture 1/3
Обратно в галерею

comment this picture

Пожалуйсто, зайдите
Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Опубликовано: 15.04.2010 08:42 | Ответить на этот комментарий
15/04/2010 08:42:27 - wrote :

Vchera ispekla vot takoe chudo - makovaja zavitushka nazivaetsa.

Njuam njam

Ne mogla uderzhatsa i ne vilozhitj tut fotki, tem bolee chto originalnij recept bil peredelan po luchshim pravilam FD


Aija
					Poste: 578
Aija (on-line)
Опубликовано: 21.04.2010 07:59 | Ответить на этот комментарий
21/04/2010 07:59:29 - wrote :
Freja, uzraksti lūdzu latviski šo recepti.

Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Опубликовано: 21.04.2010 09:44 | Ответить на этот комментарий
21/04/2010 09:44:34 - wrote :
Protams

Freja
					Poste: 1197
Freja (on-line)
Опубликовано: 21.04.2010 09:44 | Ответить на этот комментарий
21/04/2010 09:44:57 - wrote :

Mīkla:

1/2 glāze silta ūdens

Vanilīns

1/2 glāze baltā jogurta

2 olas

2 ēdamkarotes Canderel

6 ēdamkarotes kubiņos sagriezta margarīna (var likt 6 ēdamkarotes augu eļļa)

4 ¼ glāzes miltu

3 tējkarotes sausā rauga

 

Pildījums:

150 g magoņu

100 g rozīņu (tas ir pēc receptes, man bija daudz mazāk),

10g Canderel

Magones vāra 30 minūtes, sajauc ar Canderel, rozīnēm un sablenderē vai izlaiž caur gaļas mašīnu.

 

Visu konsekventi ievieto maizes cepšanas krāsnī un ieslēdz režīmā RAUGS. Izņem mīklu no maizes cepšanas krāsns, sadala 4 daļās, uz katru izliek magoņu pildījumu, sarullē 4 ruletes, ieliec tos maizes cepšanas krāsnī, virsmu pārklāj ar glazūru (es glazūru neliku), var apkaist ar magoņu un sezama sēkliņām un likt uz režīmā "Cepšana" apmēram uz 1 stundu.


Aija
					Poste: 578
Aija (on-line)
Опубликовано: 22.04.2010 05:22 | Ответить на этот комментарий
22/04/2010 05:22:17 - wrote :
Paldies Freja, izskatās ļoti garda, brīvdienās mēģināšu uzcept.