Vebinārs 2.,4. martā - DZĪVES GARŠA!
Vai ir gadījies, ka viens un tas pats ēdiens vienam garšo, otram – nē?
Būtībā mēs izjūtam ēdienu garšu ar visām piecām maņām, bet galvenā ir garša. Ja ēdienam ir slikts izskats vai krāsa, iespējams, tas pat netiks pagaršots. Tas parasti attiecas uz bērniem. Pieaugušiem pieslēdzas citi faktori – žēl izmest ārā, maksā bargu naudu, it kā smalks vai eksotisks ēdiens. Bet, ja blakus kāds kliegs, iespējams, ka tas traucēs izbaudīt maltīti vai, piemēram būs jānoraugās uz briesmīgu skatu – arī tas sabojās apetīti.
Ēdiena garšai ir daudz lielāka nozīme uz gremošanas un tievēšanas procesu, nekā varam iedomāties. Kādas garšas uzlabo, bet kādas apdraud šos procesus - par to sīkāk šīs nedēļas 2. un 4. marta vebināra nodarbībā plkst. 19.00 - 20.00!
Laipni lūgti!