Asā vistas zupa ar citronu - 3,5
4 porcijas
1 porcija 
Sastāvdaļas:
2 lieli sīpoli
4 kartupeļi
1,2 l dārzeņu buljona
400 g vistas filejas
2 čili piparu pākstis
400 g zaļo pākšu pupiņu
4 tomāti
8 ēd.k. konservētas kukurūzas
2 - 4 citronu sula
sāls, pipari, pētersīļu zaļumi
Pagatavošana:
Sīpolus, pupiņas un kartupeļus sautē dārzeņu buljonā 15 minūtes.
Pievieno sloksnītēs sagrieztu vistas fileju un čili piparus, pavāra vēl 5 - 10 minūtes (kamēr vista gatava).
Tomātus sagriež daiviņās, izņem sēklas. Liek zupā kopā ar kukurūzu. Pirms pasniegšanas pievieno citrona sulu, sāli un piparus. Rotā ar pētersīļa zaļumiem.




