Nekad es vairs ugunī nelēkšu - zvēr visi apdegušie. Un tikko sāpes ir projām, tu celies un aizej meklēt - kur atkal ir kāda uguns. /O. Vācietis/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Ņoki (Gnochi)


Agatii
					Poste: 294
Agatii (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 10:41 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 10:41:43 - Rakstīja :
Es esmu palaidusi garām info par šo radījumu. I-netā arī nekur neatradu. Kas tie tādi ir? Un kā gatavojas?

latss
					Poste: 741
latss (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 10:43 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 10:43:46 - Rakstīja :
Opaaaaa, ja uzzini, tad pasaki man ar.. es pirmo reizi tādus trooļļus dzirdu    

Agatii
					Poste: 294
Agatii (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 10:49 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 10:49:04 - latss Rakstīja :
Opaaaaa, ja uzzini, tad pasaki man ar.. es pirmo reizi tādus trooļļus dzirdu    
Smeķigajā ēdienkartē ir pusdienu receptē.. Vienīgais, ko zinu, ka "Bushu tieva" ir pie vainas

iignja
					Poste: 935
iignja (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 11:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 11:24:40 - Rakstīja :

http://www.videojug.com/film/how-to-make-gnocchi 

ar visu video kaa taisamekleeju googlee...loti daudz bet anglju valodaa


Bushu_tieva
					Poste: 172
Bushu_tieva (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 11:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 11:27:36 - Rakstīja :

Tātad. Gnoki (gnocchi) - tādas mini kartupeļu klimpiņas, bez pildījuma. Atrodas Rimi stendā, kur ir makaroni. Iepakotas tādā caurspīdīgā kārbiņā. :)

super produkts - garšīgi, un jāvāra tikai 2 minūtes!!!    


Agatii
					Poste: 294
Agatii (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 11:37 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 11:37:34 - Rakstīja :
Nu jauki! Paldies, mīļās.
Iignja - biju laikam par slinku, pati video neatradu. Tikai receptes. Bet gribēju tak vizuāli redzēt. Liels paldies!!!
Sveiciens Janai! Ieskaties un uz priekšu - gatavošanas procesā...!!

iignja
					Poste: 935
iignja (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 11:38 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 11:38:41 - iignja Rakstīja :
http://www.videojug.com/film/how-to-make-gnocchi ar visu video kaa taisamekleeju googlee...loti daudz bet anglju valodaa
Noskatijos video-izskataas garsiigi un ar malto galju peec tam sajaukti un ar sieru paarkaisiiti.Veel tik salaatus klaat un skiivja likums gatavs

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 11:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 11:40:08 - Bushu_tieva Rakstīja :
Tātad. Gnoki (gnocchi) - tādas mini kartupeļu klimpiņas, bez pildījuma. Atrodas Rimi stendā, kur ir makaroni. Iepakotas tādā caurspīdīgā kārbiņā. :) super produkts - garšīgi, un jāvāra tikai 2 min ...
Cik vienību? Lai zinātu meklēt tādaus zvērus vai nē

Bushu_tieva
					Poste: 172
Bushu_tieva (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 11:47 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 11:47:13 - AnitaL Rakstīja :
Cik vienību? Lai zinātu meklēt tādaus zvērus vai nē
es rēķinu par 150 g (gatavā veidā) 2 labības vienības (līdzīgi kā makaroniem).

AnitaL
					Poste: 645
AnitaL (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 15:48 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 15:48:41 - Bushu_tieva Rakstīja :
es rēķinu par 150 g (gatavā veidā) 2 labības vienības (līdzīgi kā makaroniem).
Tad būs japaskatās vai pie mums var dabūt

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 17:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 17:56:32 - Bushu_tieva Rakstīja :
es rēķinu par 150 g (gatavā veidā) 2 labības vienības (līdzīgi kā makaroniem).
Kas-ta viņas paliek lielākas gatavojot?????Tjipa vairāk milti ar kartupeļiem nevis otrādi,ne?????

Bushu_tieva
					Poste: 172
Bushu_tieva (on-line)
Publicēts: 04.06.2009 23:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/06/2009 23:35:48 - gitiene Rakstīja :
Kas-ta viņas paliek lielākas gatavojot?????Tjipa vairāk milti ar kartupeļiem nevis otrādi,ne?????

Viņas izvārot kļūst nedaudz lielākas, mīkstas - tādas pufīgas un arī nedaudz smagākas. sastāva attiecības man kā nespeciālistei grūti pateikt..


gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Publicēts: 05.06.2009 08:07 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/06/2009 08:07:22 - Rakstīja :
Šodien pat iešu lūkot-ļoti ieinteresējos

Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Publicēts: 05.06.2009 09:43 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/06/2009 09:43:53 - Rakstīja :
Kartupeļu klimpas? Bet tām miltus klāt neliek!

gitiene
					Poste: 2927
gitiene (on-line)
Publicēts: 05.06.2009 14:54 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/06/2009 14:54:20 - Rakstīja :
Nu jā-droši vien olu pulveris un kas tur vēl....Vēl neesmu līdz veikalam tikusi,bet noteikti gribu šitos brīnumus (brīnumus priekš manis,tāpēc,ka nevis pie saldētajiem,bet pie makaronu produktiem)palūkot....Man viss kas kartupeļains patīk

Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Publicēts: 05.06.2009 15:32 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/06/2009 15:32:35 - Rakstīja :
Man ar! Kartupeļains un sēņains. Uz to vien varētu dzīvot. Uz makaroniem gan ne

Gabora
					Poste: 571
Gabora (on-line)
Publicēts: 05.06.2009 16:01 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/06/2009 16:01:41 - Rakstīja :
Video labs, būs pašai jāpamēģina pagatavot, nekas īpaši sarežģīts tur nebija

iignja
					Poste: 935
iignja (on-line)
Publicēts: 05.06.2009 18:05 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/06/2009 18:05:38 - Gabora Rakstīja :
Video labs, būs pašai jāpamēģina pagatavot, nekas īpaši sarežģīts tur nebija
Nu vismaz zinaasi ko un cik ieliec no produktiem.....citiem vaardiem gatavo pats.PS pirmo reizi pameeginaaju taisiit pelmenus ,galju liku uz pusi ar daarzenjiem.Par pirmajaam pankuukaam vareeja nosmieties,bet tad uz beigaam jau piesaavos sanaaca tiiri gliiši.Un nenoliedzmi garsiigaak kaa pirktie.Man pat viirs saaka mest aci uz to pusi arii gribot bet bez daarzenjiemj.

Jana
					Poste: 448
Jana (on-line)
Publicēts: 18.06.2009 21:02 | Atbildēt, citējot šo komentāru
18/06/2009 21:02:52 - Rakstīja :
Agatii paldies par sveicienu un sveiciens arī tev šodienas izlaidumā!

Agatii
					Poste: 294
Agatii (on-line)
Publicēts: 18.06.2009 22:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
18/06/2009 22:27:08 - Jana Rakstīja :
Agatii paldies par sveicienu un sveiciens arī tev šodienas izlaidumā!
Paldies, Jana! Re, es pat uz nodarbību šodien paspēju..  Bet, sorry, ka vakar par sevi nepadevu ziņu


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās