Cilvēka dzīve, tāpat kā fabula, tiek vērtēta, nevis pēc tās garuma, bet pēc satura. /Seneka/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

SV vai tomēr FD


habibi
					Poste: 30
habibi (on-line)
Publicēts: 03.07.2012 21:55 | Atbildēt, citējot šo komentāru
03/07/2012 21:55:50 - Rakstīja :
Sveiki visiem!
Vēlos jautāt tādu lietu.... sen sen atpakaļ...es iegādājos FD mājas komplektu /lielo/.... bet tā arī tam klāt nepieķēros ...lai cik tas dīvaini neizklausītos...man tas likās  nesaprotams un tādēļ nekāda tievēšana nesanāca. Nu laiki ir mainījušies gadi pagājuši - nesen kā piedzima bērniņš....un nu tā ka vēlētos atbrīvoties no 20-22 kg. Bet atkal dilemma- vai ņemt un izburties cauri tai mājas "programmai" vai pielēgt on-line pakalpojumu. Vai varbūt visu darīt pēc kādreizējiem SV punktiem. Vai varbūt SV programmai vairs nekotējās??? Jāatzīstas ka tie man ļoti labi "apēda "daudzus no maniem liekajiem kg.
Tad nu lūdzu apskaidrojiet mani lūdzu mazliet.Esmu diezgan lielā izmisumā

p.s paldies jau iepriekš!


annely
					Poste: 181
annely (on-line)
Publicēts: 04.07.2012 00:10 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/07/2012 00:10:22 - Rakstīja :
Sveika 
Par SV nevarēšu tev neko komentēt, jo nav bijusi darīšana. 
Bet par FD - tev jebkurā gadījumā materiāliem būs "jāizburas" cauri, jo tur ir daudz derīgas informācijas un pamatinformācijas uz kuras balstās viss process. Un ir divi varianti - vai nu tu skaties materiālos mājas komplektā vai arī šeit onlainā. Protams, te tu vari vēl papildus jautāt padomus un piedalīties visās online aktivitātēs. 
Lai veicas un esi sveikta FD pulciņā 

Meks (on-line)
Publicēts: 04.07.2012 09:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/07/2012 09:23:57 - habibi Rakstīja :
Sveiki visiem!Vēlos jautāt tādu lietu.... sen sen atpakaļ...es iegādājos FD mājas komplektu /lielo/.... bet tā arī tam klāt nepieķēros ...lai cik tas dīvaini neizklausītos...man tas likās  nesaprotams ...
Sveika! Nebūtu īsti godīgi šeit, FD forumā, runāt par SV programmu, bet arī man tā ir tuva vēljoprojām (zinu, ka ir vēl meitenes, kuras tievē pēc SV, bet runājās arī šeit forumā). Ja vēlies parunāties par SV, atraksti man uz mizisa@inbox.lv 
Bet noteikti pieslēdz arī on-line, jo sarunas šeit ir neatsveramas! Un nav jau svarīgi kā Tu tievē - pēc tādas vai citādas programmas, ja vien tas notiek pareizi!  

ieva_
					Poste: 93
ieva_ (on-line)
Publicēts: 04.07.2012 10:46 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/07/2012 10:46:52 - habibi Rakstīja :
Sveiki visiem!Vēlos jautāt tādu lietu.... sen sen atpakaļ...es iegādājos FD mājas komplektu /lielo/.... bet tā arī tam klāt nepieķēros ...lai cik tas dīvaini neizklausītos...man tas likās  nesaprotams ...
Sveika! Tev pie nika rādās (on-line) - vai tu nevari tikt klāt on-line materiāliem?
Esmu tievējusi ar SV - veiksmīgi, un kad viņi vairs LV nedarbojās, nācās pielāgoties - tievēt pēc FD pogrammas - arī veiksmīgi. 
No sākuma šķita, ka ar SV bija "izdevīgāk" - ka kopumā sanāca vairāk apēst, bet tas tikai tāds pašapmāns..
Es iesaku iet līdzi laikam un tievēt ar to programmu, kas pašlaik aktuāla. Arī tiem pašiem SV bija dažādas programmas - ar citām tievējās labāk, ar citām - ne tik labi. 
Bet varu pačukstēt - enerģijas nezūdāmības likums vēl joprojām ir aktuāls, neskatoties uz to, kādā iepakojumā tas tiek ietērpts - vienībās, punktos vai kalorijās. Ja apēdīsi vairāk kā iztērēsi, svars pieaugs. ja apēdīsi mazāk kā iztērēsi, ķermenis ņems nepieciešamo enerģiju no rezervēm - tātad svars kritīsies. As simple as that.  Ir protams, papildus nosacījumi, kas veicina vai aizkavē šos procesus- ūdens, pārtikas uzturvērtība (tuvāk dabai, nevis McDonaldam), bet pamata formula paliek nemainīga.
Necenties izburties visiem materiāliem cauri vienā dienā. Vislabāk ir tos lasīt tādā secībā un biežumā, kādā tos izsniegtu klātienes grupā - pa vienam nedēļā.  
Lai veicas!

habibi
					Poste: 30
habibi (on-line)
Publicēts: 04.07.2012 13:25 | Atbildēt, citējot šo komentāru
04/07/2012 13:25:09 - Rakstīja :
Paldies JUMS par padomiem
Tik kā būtu pareizāk...tagad jau sākt uzvesties veselīgi- bērniņš piedzima pirms mēneša- vai tomēr tas par ātru- tieši FD, jo veselīgi ēst jau nav nekad par vēlu vai par ātru?!


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās