Ja cilvēks spēj mīlēt un sajūsmināties, viņš var iegūt mūžīgu jaunību. /Pablo Kesels/

Jaunākie ziņojumi | Mani ziņojumi | Foruma noteikumi

Neveiksmīgu diētu stāsti,vitāmīni.uztura bagātinātāji u.t.t.


vija (on-line)
Publicēts: 05.05.2009 15:17 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/05/2009 15:17:53 - Rakstīja :
Kad pagājušajā nodarbībā Laura 25 runāja par savām svara problēmām,es pat teiktu ,ka nelaimi, jo tiešām,kad svars pārsniedz simts kg, kļūst fiziski neiespējami dzīvot.Esmu gadiem mēģinājusi dažādas diētas un vislielākā kļūda, kad organismam kaut ko aizliedz.Kad sēdēju uz Atkinsa, tad pēc divām nedēļām likās, ka no gaļas, olām un siera nelabums uznāk tikai paskatoties.Kad naktī pamodos un vairs neizturēju,gāju uz virtuvi ēst maizīti.Melno formas-visgaršīgākais ēdiens likās pasaulē. Tad nolēmu, ka ēdīšu visu, bet pa mazai drusciņai, bet visus uztura piramīdas produktus. Tā kādus trīs mēnešus. Bet paralēli lietoju vitaminus sievietēm pēc 50, hroma tabletes,zivju eļļu un Ginko prim. Pēc manas pieredzes tie man ļoti palīdzēja, jo organisms ar minerālvielām tomēr japiebaro.Esmu ievērojusi, ka mums ar lielo svaru ir trausli nagi,lūstoši mati un neveselīga sejas āda. Varbūt ir arī izņēmumi.Kad pamazām pieradu pie jaunajiem ēšanas paradumiem palika vieglāk.Pirmo mēnesi svars liekas stāvēja uz vietas, bet radās viegluma sajūta un drēbes vaļīgākas.Tūska rokām un kājām gan vēl bija pamatīga, bet tad es pārdienām izdzēru pa divām tabletītēm  furosemid un tad jutu, ka paliek vieglāk. Pēc Atkinsa dabūju lietot senade tabletes, jo bez dārzeņiem beigas vien ir. Tagad ,kad svars nokritās zem simts, nopirku on-line abonementu un jau divas nedēļas esmu šeit. Bet tikai zinu,ka neko nedrīkstu darīt drakoniskiem līdzekļiem. Ja sakārojas saldējumu, apēdu, bet 2,5 v atskaitu no kaut kā cita. Tad arī kādu nedēļu nekārojas. Arī hroma tabletes mazina tieksmi pēc saldumiem. Malači jaunās māmiņas, kas rūpējas par savu svaru pat barojot mazulīšus.Manā jaunībā bija šis nepareizais uzskats, ka mātei  jāēd par diviem. Tā tas svars arī uzēdās un auga tik augumā. Protams manu svaru ietekmēja ginekoloģiska operācija 41gada vecumā.Re, kā atkal gribas sevi aizstāvēt. No nekā jau tauki nerodas.!  Padalaties savā pieredzē ,meitenes, jo nav velosipēds jāizgudro otru reizi un mācīsimies viena no otras kļūdām, ne tikai no sāvām.

pegija
					Poste: 243
pegija (on-line)
Publicēts: 05.05.2009 15:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/05/2009 15:35:08 - vija Rakstīja :
Kad pagājušajā nodarbībā Laura 25 runāja par savām svara problēmām,es pat teiktu ,ka nelaimi, jo tiešām,kad svars pārsniedz simts kg, kļūst fiziski neiespējami dzīvot.Esmu gadiem mēģinājusi dažādas di ...
man pašai (tfu, tfu, tfu) nav neveiksmīgu diētu pieredze - SV/FD ir pirmā reize, kad apzināti, sistemātiski cenšos cīnīties ar saviem liekajiem kg. bet esmu vērojusi, kā dažādi eksperimentē draudzenes - un visām, pilnīgi visām ir bijis yo-yo efekts, bada sajūta, utt - tādēļ arī ilgu laiku domāju, ka nevarēšu nekad nomest savu lieko svaru, jo badoties vai ievērot galējību diētas neparakstījos - pārāk žēl pašai sevis vienmēr bijis.

Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Publicēts: 05.05.2009 15:42 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/05/2009 15:42:58 - Rakstīja :

Kas jau no dabas vesels, tam arī 100 un vairāk neskādē. Es šobrīd par sevi runāju. Esmu nelabojama optimiste un, ja vien nevajadzētu ģērbties, staigātu laimīga ar saviem 100 un drusku! Gluži kā Fadejevs uz savu 4.stāvu neuzskrienu, bet aizelsusies arī neesmu. Mani visvairāk kaitina tas, ka nevaru ieiet veikalā un nopirkt sev drēbes, kas gan patīk, gan der vienlaicīgi. Ir vai nu vai nu. Zinu, ka man nekas nav uz mūžiem, arī FD nē, lai gan labāku principu par šiem droši varu apgalvot - NAV. Esmu dzimusi bulciņām un ceptiem kartupeļiem. Periodiski protu savākties, bet uz mūžu - NĒ. Tādēļ palieku par mūžīgo SV un FD draudzeni.

No uztura bagātinātājiem, vienīgais, kam ir mans pozitīvs vērtējums, tā ir zivju eļļa, pārējais stipri vien kaķim zem astes - hroms, CLA un kur nu vēl visādi čitosani, papaijas un ananāsu tabletes. Ir kādam ko uzvārīties, jo vēl ir muļķie, kas pērk. Lai gan par to naudiņu daudz ko citu vērtīgu  varētu nopirkt. Viss, ko pērkam tabletēs ir arī sabalansētā pārtikā mums apkārt. arī zivju eļļa


Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Publicēts: 05.05.2009 15:50 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/05/2009 15:50:37 - Rakstīja :
Arī es, un ne tikai savā jaunības dullumā, esmu izmēģinājusi visādas diētas. Un te nav tā vieta, lai spriedelētu, kas labi, kas slikti. šobrīd jau kā uzturspeciāliste varu teikt, ka viennozīmīgi, slikta ir jebkura diēta, ja vien tā nav ārsta parakstīta konkrētam slimības gadījumam. Gribasspēku vajag jebkam, arī FD, jo FD ir jākļūst par tavu dzīvi. Es diemžēl neesmu no tām. SV nodarbības sāku apmeklēt 1997. gadā. Mājās atvilknēs iekrājušies visi bukleti kādi nu pa šiem gadiem bijuši.  Varu tikai teikt, ka pirmo reizi to darot viss izdodas vislabāk. Un sasniedzot mērķi nedrīkst pazust un noiet no ceļa. Ir tāpat vien jādzīvo tālāk. Tā bija mana kļūda pēc 22 zaudētiem kilogramiem. Es pazudu un lēnām, soli pa solim svars atgriezās ar uzviju. Un tas nav jo-jo efekts un SV  vaina. tā ir tikai un vienīgi pašas nolaidība. Būtībā jau arī ar diētām tas pats, tikai diētu mīnuss - lielākoties tās nav sabalansētas.

mikuce
					Poste: 183
mikuce (on-line)
Publicēts: 05.05.2009 16:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/05/2009 16:22:58 - Rakstīja :

Nu, ja runājam par diētām, nekad neesmu diētojusies - mana "domāšana" bija - ja tu nevari ēst visu, tad kāda jēga vispār ēst? Un, ja vajadzēja (lai gan patiesībā - nevajadzēja, nekad nav bijis liekais svars) nomest kādu kg, vienkārši badojos - neēdu neko (pēc 3 dienu neēšanas iestājas "wow!"-  bada eiforija - iespējams, ka var salīdzināt ar narkotiku izraisīto). Iedzīvojos ēšanas traucējumos (tobiš vieglā anoreksijā, svars pie 168cm bija 43-44 kg). Paldies dievam, saprāts vienā brīdī atgriezās un sapratu, ka tālāk vairs tā nevarēs. Sāku sevi piespiest ēst šo un to, bet (arī paldies saprāta balsij) zināju, ka ar šo un to var idzīvoties vēl lielākās problēmās. Tai brīdī pavisam nevilšus tiku pie SV materiāla, 1 maza bukletiņa, palasīju, izdomāju, ka šitas man patīk un der (jo ēst var visu! un vēl tievēt! Tātad var arī uzēst līdz normai! Juhū!) Iegādāju neklātienes kursu (Fleksi punkti, pirms laikam 4 gadiem), izbūros cauri un.... Sāku ēst. Protams, sākumā bija grūti apēst tik daudz (pie tam, izmantoju minimālo punktu skaitu, bieži pat neapēdu visu), bet pieradu. Svars lēnām pieauga, BET - LĒNĀM! Sākumā bija nosacīts šoks, ka drēbēm izmērs palielinās, bet iesgalvoju sev, ka viss ir kārtībā, es atgriežos no stāvokļa "skelets" stāvoklī "sieviete". Tā es nesteidzīgi pašplūsmā "tievēju" līdz pagājušajam jūlijam, tad atradu, ka SV ir online klubs, iestājos, un... te nu es esmu.

Jā, laikā, kad niekojos ar punktu skaitīšanu, bija pāris "īsās" diētas - "vielmaiņas sakārtošanai" (laikam bija 7 dienas jāēd tikai rīsi?), sejas ādas uzlabošanai (neatceros, kas tur bija jāēd), tad bija viena diēta, kur bija 10 dienas precīzi pēc pulksteņa jāēd, to es tā arī neizcietu, jo brokastis bija pārāk agri no rīta un kafiju arī nedrīkstēja dzert... Katrā gadījumā - FD un SV - tā nav diēta. Tas ir dzīvesveids. Un man tas patīk.  

Bet, ja godīgi, man arī tagad ir grūti noturēties pret reklāmas kārdinājumiem dažādiem tievēšanas plāksteriem, tējiņām, uztura bagātinātājiem utt. Ar prātu saprotu - man to nevajag, tā ir reklāma, bet kaut kur smadzeņu stūrītī sēž duma doma - bet ja nu notiek brīnums un rezultātus var gūt bez darba? Un pati sevi nokauninu - jā, atradusies te Buratīno muļķu zemē... )


vija (on-line)
Publicēts: 05.05.2009 16:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/05/2009 16:35:47 - Rakstīja :
Ita, Jūs esat tikai otrā sieviete, kuru esmu satikusi, kas nepārdzīvo par lieko svaru. Man kādreiz darbā bija priekšniece,kura arī ēda visu pēc kārtas un jutās labi. Kad mēs diētojām un visādi ņēmāmies, viņa tikai apsmēja mūs. Nu svēra arī ap 120kg,neliela  auguma, bet tik ātri tipināja maziem solīšiem. Man gan ir vesela buķete sirds un asinsvadu slimību. Moderna sieviete! Tā aizdusa un "svilpošana" ir kļuvušas nepanesamas. Nekur tālākus gabalus nevaru paiet,piekūstu. Nopirku sev divus kapļu kātus, tās man būs nūjas .Nūjošu.Riteni arī izvilku no garāžas. Bet tāpat vēl izmantoju savu "Pegiju" Tā es saucu pežo markas mašīnīti. Kad forumā ieraudzīju šādu niku, likās kaut kas mīļš un pazīstams.Jā, cik jauki, ka mēs esam tik dažādas!

pegija
					Poste: 243
pegija (on-line)
Publicēts: 05.05.2009 21:11 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/05/2009 21:11:17 - vija Rakstīja :
Bet tāpat vēl izmantoju savu "Pegiju" Tā es saucu pežo markas mašīnīti. Kad forumā ieraudzīju šādu niku, likās kaut kas mīļš un pazīstams.Jā, cik jauki, ka mēs esam tik dažādas!
Būs vien tā mehāniskā Pegija jāliek mierā un jāžužina uz divritenīša,Vijiņ 

Ita
					Poste: 399
Ita (on-line)
Publicēts: 05.05.2009 21:14 | Atbildēt, citējot šo komentāru
05/05/2009 21:14:21 - Rakstīja :
Vija1 Nav jau tā, ka nepārdzīvoju. Ar veseliem jau tā ir, kamēr netraucē dzīvot - nēsā līdz. Bet ai cik labprāt es to nedarītu.Slaidās drēbes mūždien tik smukas! Man tā galva beidzot jāsakārto - ko vēlos pa īstam un ko tikai mazliet.

marisol56
					Poste: 1
marisol56 (atbalsta Figūras Draugus)
Publicēts: 23.01.2014 10:53 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 10:53:04 - Rakstīja :
Acomplia Generic lietoju 3 mēneši - mīnus 13kg. šīs tiešām ir efektīvas tāpat kā vecās Acomplia,kuras vairs neražo.Apetīte pazuda jau tai pirmajā dienā, arī dzert gribas visu laiku.
Mans augums ir 168 cm un pašlaik sveru 62 kg, nu vēl 4 kg un viss, būšu sasniegusi savu mūža sapni! Bet tagad es tik labi jūtos, jūtos pārliecināta un patīku pati sev!:) Es beidzot skatoties spogulī priecājos par to, ko redzu!
Esmu apmierināta!:)
Es nopirku Acomplia no Lielbritānijas, tiešsaistes aptieku http://www.acomplia-reductil.net un es saņēmu tabletes 10 dienu laikā

ankonda
					Poste: 17
ankonda (on-line)
Publicēts: 23.01.2014 14:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 14:06:55 - marisol56 Rakstīja :
Acomplia Generic lietoju 3 mēneši - mīnus 13kg. šīs tiešām ir efektīvas tāpat kā vecās Acomplia,kuras vairs neražo.Apetīte pazuda jau tai pirmajā dienā, arī dzert gribas visu laiku.Mans augums ir 168 ...
Diemžēl vai par laimi par tādām neesmu neko dzirdējusi, bet ko Tu darīsi, kad sasniegsi savu sapņu svaru? :)
ja pārstāsi viņas lietot, domāju, ka atgriezīsies atkal pie saviem +13 un v''el ar astīti.  FD jau liek akcentu uz to, ka jāmaina dīvesveids, nevis īstermiņa terapija.

chuks
					Poste: 282
chuks (on-line)
Publicēts: 23.01.2014 14:17 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 14:17:50 - Rakstīja :
Nu, esmu savā laikā mēģinājusi tikt galā ar savu rumpi ņemot palīgā dažas "brīnumtabletes" un pulverīšus... Tomēr laika gaitā esmu nonākusi pie secinājuma, ka priekš manis tas ir pilnīgi garām un man der tikai pareiza ēšana + fiziskās aktivitātes. Protams, ka arī ar šo metodi "noraujos" ik palaikam un man atkal jālūdz palīgā FD, bet man šis ceļš patīk labāk. Bet katram, neapšaubāmi,  savs ceļš jāizvēlas 

vianna (on-line)
Publicēts: 23.01.2014 15:27 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 15:27:39 - ankonda Rakstīja :
Diemžēl vai par laimi par tādām neesmu neko dzirdējusi, bet ko Tu darīsi, kad sasniegsi savu sapņu svaru? :)ja pārstāsi viņas lietot, domāju, ka atgriezīsies atkal pie saviem +13 un v''el ar astīti.  ...
Pilnīgi piekrītu! Es pieņemu tikai, ka svars jānomet veselīgi nevis ar brīnumtabletītēm. Savulaik biju SV un priecājos ka tas tiešām darbojās. Protams ir jāmaina viss dzīvesveids un vairāk vai mazāk ir jāseko līdzi tam ko un cik tu ēd. Protams mums apaļajām ir grūtāk, jo tiklīdz solis pa kreisi tā . . . brīnums kur tu rodies kāds kg jau atkal pieķēries.

ankonda
					Poste: 17
ankonda (on-line)
Publicēts: 23.01.2014 16:05 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 16:05:49 - Rakstīja :
Gluži nejauši on-line programmā iekļūvu pirms nedēļas un kā lielais vairums ar lielu skepsi uz to visu noraugos. taču esmu uzzinājusi daudz ko jaunu un cenšos pamatprincipos ko pamainīt, kas attiecas uz ēšanas reizēm, daudzumu, fiziskajām aktivitātēm un varu tikai apstiprināt, ka tas mazumiņš man ir nolikvidējis gandrīz 1kg un krietni uzlabojis pašsajūtu. Es ikdienā ēdu caur negribu un pie tā visa krītās svars.
Joprojām nekādi nesaproktu kā jums izdodas skaitīt produktus, vienības, ievērot gramus, bet šobrīd saprotu, ka tas strādā pat pašā mazumiņā cenšoties to ievērot.

chuks
					Poste: 282
chuks (on-line)
Publicēts: 23.01.2014 18:16 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 18:16:09 - ankonda Rakstīja :
.....Joprojām nekādi nesaproktu kā jums izdodas skaitīt produktus, vienības, ievērot gramus, bet šobrīd saprotu, ka tas strādā pat pašā mazumiņā cenšoties to ievērot.
par cik te esmu ne pirmo reiz, tad mēģināju arī bez stingras svēršanas, skaitīšanas u.t.t. Bet, man nekas nesanāca :( Tādēļ tagad diezgan stingri turos pie noteiktiem cipariem. Pagaidām sanāk, bet laikam tādēļ, ka es šobrīd esmu mājsaimniece... Bet meitenes, kas iet uz darbu un tāpat to spēj, patiesi ir īstas malaces! Nezinu, kas būs kad būs jāsāk atkal ēst ārpus mājas... Bez tam dzīvesveids man šobrīd nav nekāds aktīvais, tādēļ man vajadzīgi stingri rāmji 

sinderella
					Poste: 949
sinderella (on-line)
Publicēts: 23.01.2014 20:40 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 20:40:20 - chuks Rakstīja :
Bet meitenes, kas iet uz darbu un tāpat to spēj, patiesi ir īstas malaces! Nezinu, kas būs kad būs jāsāk atkal ēst ārpus mājas... Bez tam dzīvesveids man šobrīd nav nekāds aktīvais, tādēļ man vajadzī ...
Man gan jāatzīst, ka vieglāk bija kad gāju uz darbu, it sevišķi uz garajā maiņām, viss bija sakārtojies, dzēru un ēdu pēc pulksteņa. Tagad guļu līdz pusdienai, bieži ēdu vēl pusnaktī :(

ankonda
					Poste: 17
ankonda (on-line)
Publicēts: 23.01.2014 21:19 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 21:19:55 - chuks Rakstīja :
par cik te esmu ne pirmo reiz, tad mēģināju arī bez stingras svēršanas, skaitīšanas u.t.t. Bet, man nekas nesanāca :( Tādēļ tagad diezgan stingri turos pie noteiktiem cipariem. Pagaidām sanāk, bet lai ...
visu dienu noseezu birojaa, kur neizbeegami katru otro dienu kaadam ir jubileja un lielaa cienaasana. it kaa tas nav tas trakaakais, neesmu kuuku fane, bet pusdienas ir vienu reizi dienaa un tad jau arii apetiite ir uz pilnu klapi, izrietosi arii apeests tiek liidz elpas truukumam. palasot materiaalus, ka tas nav gluzi pareizi, tagad turu pilnu atvilkni ar tomaatiem un kaapostiem, un esmu atbrivojusies no nemitigi vajajosaas domas kad vareesu paeest. pirmajaa briidii ar to ir gana, bet zinu, ka tas atri apniks. Ar ko veel varu savu atvilkni papildinaat, lai tas nenoved atpakal pie kg?

ankonda
					Poste: 17
ankonda (on-line)
Publicēts: 23.01.2014 21:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 21:22:56 - sinderella Rakstīja :
Man gan jāatzīst, ka vieglāk bija kad gāju uz darbu, it sevišķi uz garajā maiņām, viss bija sakārtojies, dzēru un ēdu pēc pulksteņa. Tagad guļu līdz pusdienai, bieži ēdu vēl pusnaktī :(
arii es miilu pa nakti ciisinjus no ledusskapja snakareet ieksaa. Tagad vienkaarsi tos vairs nepeeeku, bet ja buutu.... vareetu arii nenotureeties

sinderella
					Poste: 949
sinderella (on-line)
Publicēts: 23.01.2014 21:50 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 21:50:56 - ankonda Rakstīja :
visu dienu noseezu birojaa, kur neizbeegami katru otro dienu kaadam ir jubileja un lielaa cienaasana. it kaa tas nav tas trakaakais, neesmu kuuku fane, bet pusdienas ir vienu reizi dienaa un tad jau a ...
Man darbā, Paldies Dievam, bija izdevies iekārtoties, ka varēju paēst vismaz 2 reizes darba dienā! Un tā arī ir vislbāk, vismaz 2 reizes jāizkārto sev ēdienreize, savādāk pārtraukums sanāk par ilgu!
Tad otrajā brokastīs varīju līdzi auzu putru ar augļiem, bet pusdienās ko nu kuro reizi :)
Jā, tā cienāšana un svinēšana, tā laikam ir mūsu nacionālā ''sērga'', tur var palīdzēt tikai rakstura stingrība - pateikt NĒ, es negribu! Vai arī vienkārši cienāties ar končām,l bet likt kādā kārbiņā pašā pēdējā galda atvilknē, un tad kad kādām kolēģim pēkšņi iegribas '' kaut ko garšīgu'' tad var viņam iedodt apēst 

sinderella
					Poste: 949
sinderella (on-line)
Publicēts: 23.01.2014 21:54 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 21:54:09 - ankonda Rakstīja :
arii es miilu pa nakti ciisinjus no ledusskapja snakareet ieksaa. Tagad vienkaarsi tos vairs nepeeeku, bet ja buutu.... vareetu arii nenotureeties
Man tagad tā vēlā ēšana sanāk vairāk tāpēc ka neesmu vēl visas vienības apēdusi laicīgi 

chuks
					Poste: 282
chuks (on-line)
Publicēts: 23.01.2014 23:13 | Atbildēt, citējot šo komentāru
23/01/2014 23:13:22 - ankonda Rakstīja :
arii es miilu pa nakti ciisinjus no ledusskapja snakareet ieksaa. Tagad vienkaarsi tos vairs nepeeeku, bet ja buutu.... vareetu arii nenotureeties
kā es to saprotu!!!  Nu, pagaidām es stingri turos, bet nezinu cik ilgi... gan jau kādreiz noraušos... 
Un jubilejas darbā tiešām ir izaicinājums, it kā nepietiktu ar radu jubilejām !!! 

ankonda
					Poste: 17
ankonda (on-line)
Publicēts: 24.01.2014 14:22 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/01/2014 14:22:39 - Rakstīja :
Ek, dāmas, cik mēs tomēr esam līdzīgas! Nevis pēc ārienes, bet pēc svas būtības. Tas tomēr nomierina, ka ne es vienīgā tāda, ka arī pārējiem ir tādas pašas raizeskā man
Par tām vienībām joprojām neko nesaprotu. Nekādas tabulas te izprintēt nevaru, bet paturēt visu galvā kas ir cik jej bogu nejaudāju. Kā jūs spējas saplānot dienas ēdienkarti, joīpaši, ja daļa no minētajiem produktiem jums vienkārši katastrofāli negaršo, jeb precīzāk uzturā netiek lietoti jau no bērnības. Kā jūs varat izkalkulēt kas ir cik?

nikona
					Poste: 20
nikona (on-line)
Publicēts: 24.01.2014 18:50 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/01/2014 18:50:39 - ankonda Rakstīja :
Ek, dāmas, cik mēs tomēr esam līdzīgas! Nevis pēc ārienes, bet pēc svas būtības. Tas tomēr nomierina, ka ne es vienīgā tāda, ka arī pārējiem ir tādas pašas raizeskā man Par tām vienībām joprojām neko ...
Sākumā izvēlējos to kas man garšo un principā visu laiku ēdu vienu un to pašu. Ar laiku, kad jau sāk pielekt un apnikt vienveidība, pamazām sāku mainīt.
Obligāti atzīmēju vienības, kaut vai uz lapiņas , jo citādi aiziet pāri.
Pašā sākumā vispār gatavoju pēc FD receptēm, kuras ir pa dienām sadalītas
Pagaidām neķēpājos ar 0,3 un 0,5 vienībām tas man ir par grūtu, ņemu uzreiz 1vienību.  

sinderella
					Poste: 949
sinderella (on-line)
Publicēts: 24.01.2014 21:23 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/01/2014 21:23:49 - ankonda Rakstīja :
. Kā jūs spējas saplānot dienas ēdienkarti, joīpaši, ja daļa no minētajiem produktiem jums vienkārši katastrofāli negaršo, jeb precīzāk uzturā netiek lietoti jau no bērnības. Kā jūs varat izkalkulēt k ...
Nikonai taisnība, paņem kādu gatavo ēdienkarti un pielāgo sev, piemēram ja neēd rīsus, aizstāj tos ar griķiem, vai ja neēd makaronus, lieto kartupeļus, cik katram produktam vienībā gramu paskaties porciju reģistrā! Un tev noteikti vajag virtuvē svariņus!
Vēl varu ietekt pasūtīt drukātos materiālus, varēsi jebkurā laikā ieskatīties!

ankonda
					Poste: 17
ankonda (on-line)
Publicēts: 24.01.2014 22:10 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/01/2014 22:10:55 - nikona Rakstīja :
Sākumā izvēlējos to kas man garšo un principā visu laiku ēdu vienu un to pašu. Ar laiku, kad jau sāk pielekt un apnikt vienveidība, pamazām sāku mainīt.Obligāti atzīmēju vienības, kaut vai uz lapiņas ...
milziigs paldiesins par atsauciibu Man arii paarsvaraa sanaak est vienu un to pasu. Liela dalja man negarso, cits kaut kas ir nezeeliigi sarezgits un prasa ieguldit lielu laiku pagatavosana, tadelj ari sanak tupet uzgurkiem un kapostiem, labakaja gadijuma piegrilejot klat kadu filejas gabalu. Biju pieradusi est 2 reiz diena, bet ta kartigi. Tagad knakstos visu dienu ne ar ko. Pasajuuta jau laba, ari kads kg ir pazudis, tacu nav man paarlieciba, ka tas ir tas kas nepieciesams

ankonda
					Poste: 17
ankonda (on-line)
Publicēts: 24.01.2014 22:11 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/01/2014 22:11:00 - nikona Rakstīja :
Sākumā izvēlējos to kas man garšo un principā visu laiku ēdu vienu un to pašu. Ar laiku, kad jau sāk pielekt un apnikt vienveidība, pamazām sāku mainīt.Obligāti atzīmēju vienības, kaut vai uz lapiņas ...
milziigs paldiesins par atsauciibu Man arii paarsvaraa sanaak est vienu un to pasu. Liela dalja man negarso, cits kaut kas ir nezeeliigi sarezgits un prasa ieguldit lielu laiku pagatavosana, tadelj ari sanak tupet uzgurkiem un kapostiem, labakaja gadijuma piegrilejot klat kadu filejas gabalu. Biju pieradusi est 2 reiz diena, bet ta kartigi. Tagad knakstos visu dienu ne ar ko. Pasajuuta jau laba, ari kads kg ir pazudis, tacu nav man paarlieciba, ka tas ir tas kas nepieciesams

sinderella
					Poste: 949
sinderella (on-line)
Publicēts: 24.01.2014 23:56 | Atbildēt, citējot šo komentāru
24/01/2014 23:56:19 - ankonda Rakstīja :
milziigs paldiesins par atsauciibu Man arii paarsvaraa sanaak est vienu un to pasu. Liela dalja man negarso, cits kaut kas ir nezeeliigi sarezgits un prasa ieguldit lielu laiku pagatavosana, tadelj ar ...
5 x dienā ir  pats labākais  paēst, 3 x pa riktīgo, un 2 x uzkost! Iedomājies uzkodā 300 gr augļu, vēders pilns uz kādu laiku noteikti 

ankonda
					Poste: 17
ankonda (on-line)
Publicēts: 25.01.2014 08:53 | Atbildēt, citējot šo komentāru
25/01/2014 08:53:49 - sinderella Rakstīja :
5 x dienā ir  pats labākais  paēst, 3 x pa riktīgo, un 2 x uzkost! Iedomājies uzkodā 300 gr augļu, vēders pilns uz kādu laiku noteikti 
tas jau tas labakais, ka jaaeed jau naakamaa maltiite, kad veel negribas, liidz ar to nesanaak piebaaztiessodien peec plaana ir izstaigaaties pa mezu un paplosiities ar maajas darbiem, takaa arii buus paceelis apmierinaajuma sajuutu un sados kaadu plikji manam tauku slaanim. Lasiiju, ka ljoti ieteicama ir nuujosana, pilniigi niez nagi pameeginaat. kaa juus katru dienu atziimeejat savu fizisko aktivitaati?
Lai jums, daamas, izdevusaas briivdienas!

vianna (on-line)
Publicēts: 25.01.2014 21:02 | Atbildēt, citējot šo komentāru
25/01/2014 21:02:04 - ankonda Rakstīja :
tas jau tas labakais, ka jaaeed jau naakamaa maltiite, kad veel negribas, liidz ar to nesanaak piebaaztiessodien peec plaana ir izstaigaaties pa mezu un paplosiities ar maajas darbiem, takaa arii buus ...
Kādreiz kad biju svara vērotājos mana fiziskā aktoivitāte pie sēdoša darba bija katru vaikādu reizi izlaižot mierīga padtaiga ar draudzenēm 5 līdz 7 km  ar sarunām un svars krita super bet galvenais bija sabalensēta ēšana. Es 7 mēn.nometu 24,6 kg. Tagad mans moto sev neaizliegt to ko gribu bet skaitu ko ēcdu, galvenais lai krīt svars kaut ļoti lēnām. Jo ja tu ej visu banku lai tik nomestu svaru sev daudz ko aizliedzot ' pienāk brīdis kad strauji atraujies un bremzes netur tādēļ,, brauciet lēnām pār tiltu daugi pār tiltu, jo to mēs daram sevis dēļ nevis lai kādam to pierādītu ka varam nomest svaru

ankonda
					Poste: 17
ankonda (on-line)
Publicēts: 26.01.2014 09:35 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/01/2014 09:35:47 - vianna Rakstīja :
Kādreiz kad biju svara vērotājos mana fiziskā aktoivitāte pie sēdoša darba bija katru vaikādu reizi izlaižot mierīga padtaiga ar draudzenēm 5 līdz 7 km  ar sarunām un svars krita super bet galvenais b ...
pasakains rezultaats! visu cienjuArii uz savas aadas esmu paarbaudiijusi, cik strauji atgriezas aatrs rezultaats, biju 3 meenesos skiirusies no 16kg, bet nu nepagaaja pat gads, kad visi mani miiljie bija atkal savaa vietinjaa
Sajaa piegaajienaa meeginu pietureeties pie moto - leenaak brauksi, taalaak tiksi. Un pie ierastaa dziivesveida pat vismazaakaa izmainja pareizaa virzienaa dod rezultaatu. 

chuks
					Poste: 282
chuks (on-line)
Publicēts: 26.01.2014 13:33 | Atbildēt, citējot šo komentāru
26/01/2014 13:33:23 - ankonda Rakstīja :
.....kaa juus katru dienu atziimeejat savu fizisko aktivitaati?
Es nekā viņu neatzīmēju, vienkārši atceros, ka jāšiverējās, jāšiverējās un jāšiverējās, tad labāk iet nost liekais :) Un man iecienīta ir parastā pastaiga. Cenšos vairs neizmantot sabiedrisko transportu un auto, bet eju visur ar kājām. Kad māja tukša, tad pavingroju pie datora. Pašlaik domāju par riņķi, tas labi nostiprinot vēdera muskulatūru... Bet manā topā nr. 1 ir pastaigas 

chuks
					Poste: 282
chuks (on-line)
Publicēts: 27.01.2014 18:10 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/01/2014 18:10:27 - Rakstīja :
un es to riņķi tomēr pasūtīju! 220.lv bija atlaides un es iekritu lamatās  cerams, ka arī lietošu....

ankonda
					Poste: 17
ankonda (on-line)
Publicēts: 27.01.2014 18:36 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/01/2014 18:36:16 - chuks Rakstīja :
un es to riņķi tomēr pasūtīju! 220.lv bija atlaides un es iekritu lamatās  cerams, ka arī lietošu....
Pirmo briidi noteikti lietosi, bet peec tam kaa visas citas paareejas jaunaas rotallietas staavees pagultee 
vismaz man taa bija. Vieniigi pabriidinu, lai nesabiisties no zilumiem, jo pirmajaas reizees tie ir neizbeegami un varbuut uzvelc iesaakumaa biezaaku dzemperi

ilze_
					Poste: 1817
ilze_ (on-line)
Publicēts: 27.01.2014 20:24 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/01/2014 20:24:28 - chuks Rakstīja :
un es to riņķi tomēr pasūtīju! 220.lv bija atlaides un es iekritu lamatās  cerams, ka arī lietošu....
Cik smagu tu vinu pasutiji?
Noteikti, noteikti iesaku iesakuma griezt pa kadam piecam minutem un tad pakapeniski palielinat laiku. Un iesakumaa noteikti negriez uz plikas miesas - es savu smago 2,3 kg rinki joprojam griezu tikai ar dzemperi. 
Pats pirmais man bija vieglins, vieglins, kadu kilogramu smags tikai, bet vienalga uzsita zilumus, jo es nezinaju, ka nedrikst nemt un griezt pusstundu uzreiz... Un tad man bija paris nedelas no vina bailes un bijasana, bet tad jau iemanijos atkal griezt un nekas. :) Griezas tiri labi - uzsledzu televizoru un rinkoju. :) 
Man vel iesakumaa bija izaicinajums iemacities griezt uz abaam puseem, iemacities staigaat, iemacities salikt kajas kopaa, utt. Ta ka rinkis noteikti ir taa verts! :) 
Malacis, ka nopirki! :)

chuks
					Poste: 282
chuks (on-line)
Publicēts: 27.01.2014 21:06 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/01/2014 21:06:25 - Rakstīja :
Paldies par padomiem! Vispār jau es iedvesmojos no Ingas veiksmes stāsta! Paskatījos uz viņas plakano vēderiņu un man arī tādu sagribējās. Vēl arī forumā, protams, viņš diezgan daudz apspriests. 
Es nopirku 1,45 kg. Ilgi pētīju un nolēmu, ka smagāku neņemšu, jo arī Inga savā stāstā minēja, ka nopirkusi 2 kg uzreiz, bet bijuši baigie zilumi... Tad nu es šāvu pa vidu - lai nav ne paši vieglākie, ne  paši smagākie. Likās ka šis varētu būt ok. Bija gan vēl doma par 1,65 kg... Tomēr  izlēmu, ka sākumam ņemšu šo.
Rīt iešu pakaļ, degu nepacietībā izmēģināt!
... Un vasarā demonstrēt savu vēderiņu pludmalē 

vianna (on-line)
Publicēts: 27.01.2014 22:36 | Atbildēt, citējot šo komentāru
27/01/2014 22:36:23 - Rakstīja :
Man arī bija iekritusi doma par riņķi, bet atturēja tas vai mācēšu vairs griezt


Izsaki savu viedokli


Lai pievienotu emocijikonu, noklikšķiniet uz tās